Bokforingskurs SpeedLedger

Bokföringskurs – vi erbjuder bokföringskurs på distans utan kostnad

Alla företagare behöver bokföra sina företagshändelser, så bokföring är på ett eller annat sätt ett måste.

Bokföringskurs - alla är gratis att gå

Det finns olika bokföringskurser beroende på om du vill lära dig grunderna i bokföring, eller ifall du vill bygga på dina kunskaper inom bokföring.

Vissa bokföringskurser kostar pengar och det kan vara bra att söka fram information om kursen innan eller om det är någon du känner som har gått kursen och kan rekommendera den.

Olika typer av bokföringskurser

Du kan läsa kurser som är onlinebaserade vilket ger dig mer frihet då du kan repetera lektionerna när du vill och sitta var du vill i världen. Det kan även vara så att du får tillgång till lektioner och material en period efter att utbildningen är avslutad. När du väljer att gå en kurs via internet så tänk på att ha en dator med en prestanda som klarar av att visa all information på ett korrekt sätt.

Även böcker/kurslitteratur finns att köpa eller låna där du på egen hand kan lära dig mer om bokföring. Oftast ingår även övningsexempel i dessa, vilket är ett bra sätt att lära sig och förstå bokföring från grunden.

Väljer du att köpa en kurs eller litteratur så kontrollera noga vilka delar kursen tar upp. Du vill såklart inte hamna i en kurs eller ha köpt en bok som ligger över eller under den nivån du själv är på.

Du kan också lära dig mer om bokföring genom att besöka forum och sidor som tar upp ämnet. Det finns mycket att läsa om du gör sökningar på nätet. Se bara till att källan är pålitlig och att informationen är uppdaterad.

Här kan du ladda ner vår bokföringsskola som är gratis, där du kan lära dig grunderna i bokföring som bl.a. debet & kredit och moms.

Dela

Senaste om Bokföringstips

Testa vårt bokföringsprogram!
Har du frågor? Vi ringer dig upp

Prenumerera på Driva småföretag

Smarta tips och idéer varje månad till dig som driver eget