Gör din dagskassa på enklaste sättet!

E-dagsavslut är designat för att underlätta rapportering av din dagskassa/z-rapport. Med E-dagsavslut fyller du i formuläret - programmet fixar debet och kredit!

(Ord. pris från 59:-/mån)

Fördelarna med e-dagsavslut

E-dagsavslut är ett tillval som passar för dig som har en butik, salong eller affär. Du skapar och kontrollerar dina dagsavslut med bara ett par klick.

Spara tid

Med e-dagsavslut slipper du tänka på debet och kredit. Fyll i formuläret så fixar programmet resten!
Effektivt

Fyll i som det ser ut

När du skall göra ditt e-dagsavslut är det bara att följa din kassarapport och lägga in siffrorna dag för dag.
Enkelt

Möjlighet att ändra

Skulle du ha en ny typ av försäljning kan du också lägga in den i efterhand - det är inga problem att förändra e-dagsavslutets layout!
som du vill
Fyll i och låt programmet göra resten

Fyll i siffrorna som du får ut från din kassarapport och e-dagsavslutet skapar din bokföring åt dig i bakgrunden, med dina förvalda bokföringskonton.

Sammanställning och egen verifikationsserie

Samtidigt som bokföringen skapas sorteras allt in i en egen verifikationsserie. Det gör att du slipper manuell konteringar och långa utskrifter av verifikationer.

En tydlig överblick ger dig koll på läget

Välj själv hur många bokföringskonton du vill använda i ditt e-dagsavslut. Det gör att du i SpeedLedger får en överskådlig blick över din försäljning.

Vad är ett dagsavslut/z-rapport?

Du som driver en butik eller har en dagskassa behöver varje dag ta ut en z-rapport eller dagsavslut. På ditt dagsavslut kan du sedan se vilken försäljning du haft och vilka uttag som gjorts ur kassan. Z-rapporten eller dagskassan skall bokföras varje dag eller så snart som möjligt. 

E-dagsavslut hjälper dig att på ett så enkelt sätt som möjligt bokföra din z-rapport/dagskassa. Istället för att manuellt behöva bokföra din dagskassa fyller du i ett formulär (ditt e-dagsavslut) som sedan räknar ut debet och kredit åt dig. Superenkelt!

Så kommer du igång

Du behöver ha en betalande bokföringslicens för att aktivera tillvalet e-dagsavslut, du aktiverar sedan e-dagsavslut i programmet. Är du redan kund hos oss, aktiverar du tillvalet inne i produkten.