100% bankkoppling

Marknadens bästa bankkoppling!

Hämta dina händelser med marknadens vassaste bankkoppling! Med vår bankkoppling hämtar vi dina bankkontohändelser - som blir grunden till din bokföring. Ingår alltid i programmet!

Slipp manuellt arbete

Fördelarna med bankkopplingen

Bokföringen skapas baserat på dina transaktioner i banken.

Spela videoklipp
Vårt program har alltid banken som utgångspunkt, till skillnad från många andra program som ofta utgår från leverantörs- och kundfakturor eller kräver att du klistrar in ditt bankkontoutdrag i programmet.

Överföringen från din bank sker automatiskt, via mobilt bankid eller vårt webbläsartillägg, vilket också gör att du kan känna dig säker med att alla dina transaktioner kommer in i vårt program på ett säkert sätt.

I och med att vi har ett tätt samarbete med bankerna behöver du heller inte lägga till någon extra banktjänst för att kunna använda vår bankkoppling. Det behöver du oftast göra med andra program. Hos oss behöver du bara klicka på överför bankkontohändelser – sen är det bara att börja bokföra!

Säker överföring med BankID

Tjänsten stöder Mobilt bankID. Säkerhet och trygghet i kombination med enkelhet!
Automatiskt

Bokför från banken

I och med att alla händelser hämtas från banken behöver du inte bokföra någonting manuellt. Du sparar massor av tid!
Spara tid

Missa inget i din bokföring

Din bokföring är alltid uppdaterad! Allt som sker på banken syns automatiskt i din bokföring.
Tryggt
Enkel överföring

Allt du behöver göra är att logga in i programmet och sedan gå till din autokontering. Klicka på överför med mobilt bankid - och vips så är dina händelser inne!

Bara du har åtkomst

Även om händelserna överförs från banken är det bara du som kan se att de överförts till ditt program. Banken kan inte se varken din bokföring eller vad du överfört till programmet.

100% bankkoppling ingår

I många andra program behöver du betala extra för att kunna använda en bankkoppling. I vårt program är det en del av basutbudet och ingår i programmet!

Du missar inga händelser

Alla händelser du kan se i din internetbank följer med över till programmet och lägger sig i din autokontering. Sedan är det bara att bokföra uppifrån och ned!

Programmet blir smartare

Slipp fundera på vilket konto du skall använda. Programmet känner igen hur du har bokfört en händelse tidigare och blir bara smartare och smartare för varje transaktion du bokfört.

Över 20 års erfarenhet

Vi på SpeedLedger har över 20 års erfarenhet av bankkoppling och jobbar hela tiden på att få det bättre och smidigare för dig som användare.