Bokför skattekonto

Alla aktiebolag behöver bokföra sitt skattekonto på ett eller annat sätt. Med SpeedLedger e-bokföring kommer det gå så enkelt att du inte behöver fundera. Vår skattekontofunktion ingår i bokföring standard.

Ingår i vår standard-licens. Från 299:-/mån
bokför skattekonto
Så enkelt att du klarar själv

Fördelarna med skattekonto i SpeedLedger

Med vår skattekontofunktion kan du själv bokföra händelserna på ditt skattekonto både enkelt och smidigt. Precis som med autokonteringen kommer programmet ihåg hur du bokfört tidigare och ger dig förslag.

Enkelt och smart

Vi hämtar händelserna från ditt skattekonto och importerar till programmet. Sen är det bara att bokföra. Ingår i standardlicensen.

Du klarar det själv

Slipp manuell bokföring - allt hämtas med mobilt BankID! Sedan är det bara att bokföra som i vår autokontering.

Missa inget

Med överföringen från skattekontot via mobilt BankID slipper du fundera på om du missat något - allt som skall överföras kommer över.

Så här fungerar det

#F05B4F
Föregående bild
Nästa bild
Slipp manuellt arbete

Du slipper fundera på vad det är du ska bokföra. Allt du inte bokfört hämtas automatiskt via mobilt BankID.

Missa inget

Eftersom dina skattekontohändelser hämtas med mobilt BankID behöver du inte oroa dig för att missa något - allt kommer med.

Egen serie i bokföringen

Allt du bokför hamnar i en egen serie i din bokföring. Du kan enkelt skilja på det som skett på skattekontot och den vanliga bokföringen.

Så enkelt att du klarar det själv

Skatteverket kan verka läskigt och man vill ju såklart att det blir rätt, lätt. Med vår skattekonto-funktion blir det enkelt för dig!

Funktionen ingår i tjänsten

Skattekonto-kontering ingår i vår standard-licens utan extra kostnad, precis som vår mycket uppskattade autokontering.

Obegränsat antal användare

Jobbar du tillsammans med en byrå eller kollega? Då ni kan självklart dela upp bokföringen. Du betalar inget extra för att fler skall kunna ta del av din bokföring.