Bokför smidigt och enkelt - med bara ett klick

Det smarta bokföringsprogrammet som gör det enkelt att sköta din bokföringen på egen hand.
1. Direktkoppling till din bank
2. Autokontering – bokför med ett klick
3. Bokföringsrådgivning ingår alltid

(Ord. pris från 169:-/mån)

Bokföringsprogram med autokontering

Vad är unikt med vårt bokföringsprogram?

Det som är speciellt med vår bokföring, det är att den skapas utifrån ditt bankkonto. Det innebär att du behöver inte lägga in någonting i bokföringsprogrammet manuellt. Alla siffror hämtas från banken, ditt jobb blir att  godkänna färdiga förslag och din bokföring är klar! 

Så här går det till:

1. Logga in i din bokföring
2. Hämta dina bankhändelser
3. Godkänn färdiga förslag, KLART!

Varför SpeedLedger?

GRATIS SUPPORT & BOKFÖRINGSRÅDGIVNING

På SpeedLedger får du inte bara programsupport utan vi svarar även på frågor du har runt din löpande bokföring. Du når oss via telefon, e-post eller chatt - när du behöver!

UNIK KOPPLING
TILL BANKEN

Vi skapar all din bokföring utifrån vad som hänt på din bank. Dina transaktioner förs direkt över från bankkontot vilket innebär att du aldrig missar en transaktion och att bokföringen alltid är uppdaterad.​

SMARTA FÖRSLAG MED AUTOMATISK BOKFÖRING

Programmet kommer ihåg hur du bokfört och ger färdiga förslag. Du slipper dubbelarbete, får en tryggare bokföring och sparar tid.

INGA DOLDA
AVGIFTER

Med SpeedLedger tillkommer inga extra kostnader för uppstart, support eller fler användare.

FRITT ANTAL VERIFIKATIONER
& ANVÄNDARE

Det finns inga begränsningar på antal verifikationer eller hur många användare du får ha. Ge din partner eller revisor tillgång till programmet. Att hjälpas åt skall inte kosta pengar!

ÖPPETIDER SOM
PASSAR DIG

Vi har öppet när du bokför. Det innebär att vi har öppet på kvällar, helger och utökar vår öppettider när det är dags för till exempel moms eller deklaration.

Bokföringsrådgivning över chatt, e-post och telefon ingår alltid

Hos oss ingår alltid bokföringsrådgivning. Vårt supportteam består av ett gäng skarpa redovisningsekonomer, egenföretagare och bokföringsexperter som svarar på allt som rör din löpande bokföring.

Vill du ha lite extra hjälp vid avstämningar och bokslut i din bokföring finns även vårt konsultnätverk eKRAFT där du kan hitta en redovisningskonsult nära dig.

Läs mer om support och bokföringsrådgivning

Våra kunder älskar oss

Säkert och automatiskt bokföringsprogram

BOKFÖR SJÄLV UTAN ATT VARA BOKFÖRINGSEXPERT

Automatiserad bokföring ger dig frihet i ditt företagande att bokföra själv utan att vara bokföringsexpert och är utfromat speciellt för dig som är småföretagare och vill sköta din bokföring själv.

FÄRDIGA BOKFÖRINGSFÖRSLAG

Bokföringsprogrammet är direktkopplat till din internetbank. Dina bankhändelser görs om till färdiga bokföringsförslag och du slipper tänka på debet och kredit i din bokföring.
 

AUTOMATISK MOMSUTRÄKNING OCH MOMSRAPPORT

Din momsrapport skapas automatiskt i bakgrunden. När det är dags att momsredovisa till Skatteverket tar du enkelt ut en momsrapport från din bokföring, antingen som en fil som du laddar upp online på Skatteverkets hemsida eller som en pappersblankett.
 

AUTOMATISK RESULTAT- OCH BALANSRAPPORT

Även resultat- och balansrapporten skapas automatiskt i bakgrunden. Din balans- och resultatrapport använder du för att kunna fatta bra ekonomiska beslut i ditt företagande och för att följa din utveckling. Klicka in på rapporten för att se den, skriva ut eller exportera siffrorna till en Excelfil. 
 

SKAPA, SKICKA OCH BOKFÖR FAKTUROR

Skapa och skicka fakturor via e-post eller brev. Skicka påminnelser med några några enkla knapptryck. Har du många fakturor att hålla reda på väljer du till autoavprickning. Dina fakturor prickas av automatiskt som betalda när din kund betalat sin faktura.
 

BOKFÖR DIN DAGSKASSA I ETT ENKELT FORMULÄR ONLINE

Du som hanterar kontant- och kortbetalning i ditt företagande har en dagskassa som du behöver bokföra. Med tillvalet e-dagsavslut får du ett enkelt formulär som du fyller i. Bokföringen av din dagskassa skapas i bakgrunden och du kan enkelt skriva ut en sammanställning efter varje dag.
 

FRITT ANTAL ANVÄNDARE

Lägg till så många användare du vill och samarbeta enkelt med kollegan eller konsulten. Du kan själv bestämma vem som ska ta del av din bokföring. Perfekt om du har en styrelse som ska kunna ta ut rapporter eller en kollega som sköter faktureringen.
 

UPPDATERINGAR OCH BACKUP SKER AUTOMATISKT

Eftersom SpeedLedger bokföringsprogram är webbaserat, det vill säga online, sker alla uppdateringar och säkerhetskopieringar automatiskt. Du har alltid den senaste programversionen och kan komma åt din bokföring från vilken dator som helst med internetuppkoppling.
 

Programfunktioner

I funktionen Autokontering kopplas din bokföring ihop med dina bankkonton och din internetbank. Det ger dig fördelar som inte finns i andra bokföringsprogram på marknaden. 

Balansrapporten visar dina tillgångar, skulder och eget kapital. Rapporten skapas automatiskt i bakgrunden medan du bokför. Klicka in på rapporten för att se den, skriva ut eller exportera dina siffror till Excel.

Koppla ihop dina företagskonton på internetbanken med din bokföring. Det här gör att du slipper mata in händelser manuellt som i traditionella bokföringsprogram. Istället hämtas allt från din internetbanken och förs över till din bokföring.

Skapa och hantera din budget samt jämför med önskad period. Du som använder dig av kostnadsställen och resultatgrupper kan enkelt budgetera per projekt.

Tillvalet e-dagsavslut gör det enkelt att bokföra för dig som hanterar dagskassor, kontanter och kort. Bokför din dagskassa i ett enkelt formulär. Perfekt för dig som driver en butik, salong eller annan direktförsäljning.

Behöver du skicka e-faktura enligt PEPPOL-formatet ingår denna funktion i vårt faktureringsprogram.

Bokför enkelt egna/privata utlägg. Funktionen används av dig som betalar saker privat som tillhör företaget. I en enskild firma blir ditt egna utlägg bokför som egen insättning och i ett aktiebolag som lån från aktieägare.

Lägg till konsulten, partnern eller styrelsemedlemmen utan extra kostnad. Det här gör det enkelt att samarbeta och du kan kontrollera vem som får behörighet till vad i din bokföring och fakturering.

Huvudboken listar alla dina bokförda händelser och sorterar dem på bokföringskonton. Huvudboken används bland annat för att stämma av bankkontot mot din bokföring, något du i större utsträckning slipper i och med funktionen autokontering i SpeedLedger.

Importera gammal bokföring från andra program eller exportera ut din egen bokföring och skicka till din revisor eller redovisningskonsult.

Momsrapporten skapas automatiskt i bakgrunden medan du bokför. Det är bara för dig att klicka in på rapporten och plocka ut den. Skicka in den till Skatteverket via fil eller fyll i för hand på Skatteverkets hemsida.

Resultatrapporten visar dina intäkter och kostnader. Rapporten skapas automatiskt i bakgrunden medan du bokför. Klicka in på rapporten för att se den, skriva ut eller exportera dina siffror till Excel.

Kategorisera intäkter och kostnader och ta ut separata resultatrapporter. Om du använder budgetfunktionen kan du budgetera per projekt, resultat- eller kostnadsställe.

*Finns bara med Standardlicens

Saldolistan skapas automatiskt i bakgrunden medan du bokför och summerar samtliga bokföringskonton var för sig.

SpeedLedger är en molntjänst. All information lagras online och du kommer åt din bokföring och fakturering från vilken dator som helst så länge du har tillgång till internet. Dessutom står vi för alla uppdateringar.

Här samlas alla dina verifikationer som skapas när du bokför i autokonteringen, skapar fakturor, gör egna utlägg eller gör manuella konteringar. Här kan du rätta händelser i din bokföring och se hur du har bokfört specifika händelser.