SpeedLedger bankkoppling

Bokföringsprogram med direktkoppling till ditt företagskonto

Tillsammans med Sveriges banker ger vi dig ett enkelt och automatiskt bokföringsprogram med direktkoppling till internetbanken. Samtidigt hjälper vi dig med både dina bokförings- och faktureringsfrågor.

Trustpilot

Prova gratis i 14 dagar Se film

Bokför med ett klick

Bokföringen skapas utifrån ditt bankkonto. Eftersom du får alla siffror från banken innebär det att bankkonto och bokföring alltid är avstämt. Godkänn de färdiga bokföringsförslagen från din internetbank och bokföringen är klar! Så här går det till:

 1. Logga in
 2. Hämta dina bankhändelser
 3. Godkänn färdiga förslag!

Varför SpeedLedger?

UNIK KOPPLING TILL BANKEN

Vi skapar all din bokföring utifrån vad som hänt på din bank. Dina transaktioner förs direkt över från bankkontot vilket innebär att du aldrig missar en transaktion och att bokföringen alltid är uppdaterad.

ÖPPETIDER SOM PASSAR DIG

Vi har öppet när du bokför. Det innebär att vi har öppet på kvällar, helger och utökar vår öppettider när det är dags för till exempel moms eller deklaration.

INGA DOLDA AVGIFTER

Med SpeedLedger tillkommer inga extra kostnader för uppstart, support eller fler användare.

SMARTA FÖRSLAG MED AUTOMATISK BOKFÖRING

Programmet kommer ihåg hur du bokfört och ger färdiga förslag. Du slipper dubbelarbete, får en tryggare bokföring och sparar tid.

FRITT ANTAL VERIFIKATIONER & ANVÄNDARE

Det finns inga begränsningar på antal verifikationer eller hur många användare du får ha. Ge din partner eller revisor tillgång till programmet. Att hjälpas åt skall inte kosta pengar!

GRATIS SUPPORT & BOKFÖRINGSRÅDGIVNING INGÅR

På SpeedLedger får du inte bara programsupport utan vi svarar även på frågor du har runt din löpande bokföring. Du når oss via telefon, e-post eller chatt - när du behöver!

Så tycker våra kunder

”Jag behöver stöd och support för att klara bokföringen och tack vare Speedledgers enkla utformning och goda support kan jag sköta min bokföring själv. Jag blir lika glad och stolt varje gång jag lyckas med momsredovisningen. Det är fantastiskt!"

Janmark referenskund

Gunilla Janmark Veldhuis
Janmark Coaching

"Jag lägger runt 12 timmar per år för hela min bokföring. Det är fantastiskt! Det skulle ta mig längre tid att använda en extern firma p.g.a. den extra tiden för kommunikation m.m. Tidigare lade jag säkert tio arbetsdagar om året istället. Tid jag inte fick betalt för direkt..."

Mathias referenskund

Mathias Cederholm
porträtt- och bröllopsfotograf

Det här ingår alltid i SpeedLedger bokföringsprogram

Direktkopplat till internetbanken

Händelser på dina företagskonton förs automatiskt över till bokföringsprogrammet. Bocka av listan och bokföringen är klar.

Smarta bokföringsförslag

Har du flera likadana händelser? Programmet minns vad du gjorde förra gången och ger dig färdiga förslag.

Färdiga momsrapporter

Momsrapporten skapas automatiskt medan du bokför i programmet. Det är bara för dig att plocka ut och skicka in till Skatteverket.

Fritt antal användare

Lägg till så många användare du vill i programmet. Samarbeta enkelt med kollegan eller redovisningskonsulten.

Slipp debet och kredit

Bokföringsprogrammet sköter debet och kredit åt dig, du väljer bara vart pengarna har gått eller var dom kommer ifrån.

Fri bokföringsrådgivning

Vi är mer än bara en programsupport. Vår kunniga bokföringsrådgivning svarar på dina frågor om löpande bokföring och fakturering.

Bokföringsrådgivning över chatt, e-post och telefon ingår alltid

Hos oss ingår alltid bokföringsrådgivning. Vårt supportteam består av ett gäng skarpa redovisningsekonomer, egenföretagare och bokföringsexperter som svarar på allt som rör din löpande bokföring.

Vill du ha lite extra hjälp vid avstämningar och bokslut i din bokföring finns även vårt konsultnätverk eKRAFT där du kan hitta en redovisningskonsult nära dig.

Läs mer om support och bokföringsrådgivning

Säkert och automatiskt bokföringsprogram

Bokför själv utan att vara bokföringsexpert

Automatiserad bokföring ger dig frihet i ditt företagande att bokföra själv utan att vara bokföringsexpert och är utfromat speciellt för dig som är småföretagare och vill sköta din bokföring själv.

Färdiga bokföringsförslag

Bokföringsprogrammet är direktkopplat till din internetbank. Dina bankhändelser görs om till färdiga bokföringsförslag och du slipper tänka på debet och kredit i din bokföring.

Automatisk momsuträkning och momsrapport

Din momsrapport skapas automatiskt i bakgrunden. När det är dags att momsredovisa till Skatteverket tar du enkelt ut en momsrapport från din bokföring, antingen som en fil som du laddar upp online på Skatteverkets hemsida eller som en pappersblankett.

Automatisk resultat- och balansrapport

Även resultat- och balansrapporten skapas automatiskt i bakgrunden. Din balans- och resultatrapport använder du för att kunna fatta bra ekonomiska beslut i ditt företagande och för att följa din utveckling. Klicka in på rapporten för att se den, skriva ut eller exportera siffrorna till en Excelfil. 

Skapa, skicka och bokför fakturor

Skapa och skicka fakturor via e-post eller brev. Skicka påminnelser med några några enkla knapptryck. Har du många fakturor att hålla reda på väljer du till autoavprickning. Dina fakturor prickas av automatiskt som betalda när din kund betalat sin faktura.

Bokför din dagskassa i ett enkelt formulär Online

Du som hanterar kontant- och kortbetalning i ditt företagande har en dagskassa som du behöver bokföra. Med tillvalet e-dagsavslut får du ett enkelt formulär som du fyller i. Bokföringen av din dagskassa skapas i bakgrunden och du kan enkelt skriva ut en sammanställning efter varje dag.

Fritt antal användare

Lägg till så många användare du vill och samarbeta enkelt med kollegan eller konsulten. Du kan själv bestämma vem som ska ta del av din bokföring. Perfekt om du har en styrelse som ska kunna ta ut rapporter eller en kollega som sköter faktureringen.

Uppdateringar och backup sker automatiskt

Eftersom SpeedLedger bokföringsprogram är webbaserat, det vill säga online, sker alla uppdateringar och säkerhetskopieringar automatiskt. Du har alltid den senaste programversionen och kan komma åt din bokföring från vilken dator som helst med internetuppkoppling.

Programfunktioner

 • Autokontering

 • Balansrapport

 • Bankkoppling

 • Budget

 • Dagskassa*

 • Egna utlägg

 • Fritt antal användare

 • Huvudbok

 • Import & export SIE-fil

 • Momsrapport

 • Resultatrapport

 • Resultat/kostnadsställe & projekt

 • Saldolista

 • Uppdateringar & backup

 • Verifikationslista

* Kräver tillvalet E-dagsavslut

[gravityform id="133" title="false" description="false" ajax="true"]