Bokföringsprogram online - bäst enligt trustpilot

Bokföringsprogrammet i molnet. Bokföringen skapas direkt av dina bankkontohändelser. 97 % nöjda kunder - rådgivning ingår!

(Ord. pris från 179:-/mån, fritt antal användare)

VI FINNS HÄR FÖR DIG

FÖRDELARNA MED VÅRT BOKFÖRINGSPROGRAM

Vårt smarta bokföringsprogram gör det enkelt att sköta din bokföringen på egen hand

INGA DOLDA KOSTNADER

Det här ingår i vårt bokföringsprogram

I funktionen Autokontering kopplas din bokföring ihop med dina bankkonton och din internetbank. Det ger dig fördelar som inte finns i andra bokföringsprogram på marknaden.
Balansrapporten visar dina tillgångar, skulder och eget kapital. Rapporten skapas automatiskt i bakgrunden medan du bokför. Klicka in på rapporten för att se den, skriva ut eller exportera dina siffror till Excel.

Koppla ihop dina företagskonton på internetbanken med din bokföring. Det gör att du slipper mata in händelser manuellt som i traditionella bokföringsprogram. Istället hämtas allt från din internetbanken och förs över till din bokföring.

Skapa och hantera din budget samt jämför med önskad period. Du som använder dig av kostnadsställen och resultatgrupper kan enkelt budgetera per projekt.
Tillvalet e-dagsavslut gör det enkelt att bokföra för dig som hanterar dagskassor, kontanter och kort. Bokför din dagskassa i ett enkelt formulär. Perfekt för dig som driver en butik, salong eller annan direktförsäljning.

Behöver du skicka e-faktura enligt PEPPOL-formatet får du möjlighet till detta via vårt faktureringsprogram (3 kr/e-faktura).

Resultatrapporten visar dina intäkter och kostnader. Rapporten skapas automatiskt i bakgrunden medan du bokför. Klicka in på rapporten för att se den, skriva ut eller exportera dina siffror till Excel.
Kategorisera intäkter och kostnader och ta ut separata resultatrapporter. Om du använder budgetfunktionen kan du budgetera per projekt, resultat- eller kostnadsställe.

*Finns bara med Standardlicens

Bokför enkelt egna/privata utlägg. Funktionen används av dig som betalar saker privat som tillhör företaget. I en enskild firma blir ditt egna utlägg bokför som egen insättning och i ett aktiebolag som lån från aktieägare.
Lägg till konsulten, partnern eller styrelsemedlemmen utan extra kostnad. Det här gör det enkelt att samarbeta och du kan kontrollera vem som får behörighet till vad i din bokföring och fakturering.
Huvudboken listar alla dina bokförda händelser och sorterar dem på bokföringskonton. Huvudboken används bland annat för att stämma av bankkontot mot din bokföring, något du i större utsträckning slipper i och med funktionen autokontering i SpeedLedger.
Importera gammal bokföring från andra program eller exportera ut din egen bokföring och skicka till din revisor eller redovisningskonsult.
Momsrapporten skapas automatiskt i bakgrunden medan du bokför. Det är bara för dig att klicka in på rapporten och plocka ut den. Skicka in den till Skatteverket via fil eller fyll i för hand på Skatteverkets hemsida.
Saldolistan skapas automatiskt i bakgrunden medan du bokför och summerar samtliga bokföringskonton var för sig.

Eftersom allting sker i molnet behöver du själv inte uppdatera något, utan det sker automatiskt. Det är bara att logga in och bokföra när du behöver det. 

Här samlas alla dina verifikationer som skapas när du bokför i autokonteringen, skapar fakturor, gör egna utlägg eller gör manuella konteringar. Här kan du rätta händelser i din bokföring och se hur du har bokfört specifika händelser.

Se hur enkelt det är!

Den smarta kopplingen

Säker koppling till din bank

SpeedLedger e-bokföring har koppling med Sveriges största banker. Alla händelser hämtas från din internetbank och förs över till ditt bokföringsprogram. Där skapas smarta förslag helt automatiskt! Det enda du behöver göra är att godkänna.

Swedbank Logo - Myntet
Koppling till bank

Bokföringen skapas baserat på dina transaktioner i banken. De förs över till din autokontering via mobilt bankID.

Mobilt bankid

Tjänsten stöder Mobilt bankID. Säkerhet och trygghet i kombination med enkelhet!

Slipp manuellt arbete

I och med att all data hämtas från banken behöver du inte bokföra någonting manuellt. Supersmidigt!

Alltid uppdaterad bokföring

Din bokföring är alltid uppdaterad eftersom allt som sker på banken automatiskt syns i din bokföring.

FÖRETAGSHJÄLPEN

Gratis rådgivning och support!

Agenterna som hjälper dig är pålästa redovisningsekonomer, egenföretagare och bokföringsexperter som svarar på allt som rör din löpande bokföring. Ingen fråga är för svår för oss!

Rådgivning

Vi ger dig inte bara programsupport utan svarar även på frågor du har om din löpande bokföring utan extra kostnad.

Support

Vår uppskattade support ingår! Vi hjälper dig igång när du skall börja bokföra eller byta bokföringsprogram.

Kvällsöppet vid behov

Vi finns där när hjälp behövs som allra mest. Vi utökar våra öppettider när det är dags för exempelvis moms eller deklaration.

Starthjälp

Om du vill ha hjälp att komma igång så bjuder vi på en gratis starthjälp där vi i ett telefonsamtal hjälper dig att komma igång.

VÅR AUTOKONTERING GÖR DIG AUTOGLAD

Bokför med ett klick!

Hjärtat av vårt bokföringsprogram är vår Autokontering. Här hittar du alla händelser som skett eller kommer att ske eller har skett på banken. Allt du behöver göra är att godkänna listan för att bokföra.

Kontering sker automatiskt

När du godkänner konteringar med OK bokförs det automatiskt på debet och kredit i bakgrunden.

Automatiska rapporter

Momsredovisning, balansrapport och resultatrapport skapas under tiden du bokför.

Klicka, klicka, klar!

Det du i praktiken gör när du bokför är att klicka på knappen "OK" efter varje förslag från autokonteringen.

Smartare med tiden

Autokonteringen blir smartare med tiden. Återkommande händelser känns igen och förslag skapas därefter.

VÅra kunder älskar oss

Bästa bokföringsprogrammet enligt Trustpilot

Enligt Trustpilot har vi högsta betyget för bokföringsprogram som du kan köpa på marknaden. Enligt oberoende test på bästbokföringsprogram.se hamnar vi på en pallplats bland de tre bästa när de listat vilket bokföringsprogram som de tycker är bäst. Vi är väldigt stolta över att våra kunder är nöjda användare och tycker att vi är bästa bokföringsprogrammet. 

Detta är vi oerhört glada över, och vi hoppas att du vill vi hoppas att du vill vill testa vårt bokföringsprogram!

En guide för att hjälpa dig välja

Sex tips för dig som skall välja bokföringsprogram

Tänk på detta när du skall välja bokföringsprogram

 • Kan man spara bokföringen i 7 år? 
 • Finns stöd för SIE-filer – Så att du kan exportera din bokföring?
 • Skapas Momsrapport, Balans- och Resultatrapport per automatik?
 • Ingår bokföringssupport och/eller rådgivning?
 • Finns det begränsningar i antal användare, verifikationer eller annat?
 • Vilka behov har du? Behöver du endast ett bokföringsprogram och/eller ett faktureringsprogram?

Vi på SpeedLedger har lösning för alla dessa frågor!

Ladda ned vår populära guide – Sex saker att tänka på när du väljer bokföringsprogram till ditt företagande

TRYGGARE MED MOLNBASERAT

Därför skall du välja ett webbaserat bokföringsprogram

Står du i valet och kvalet mellan ett webbaserat bokföringsprogram eller ett som du laddar ned lokalt på datorn?

Antalet företag som använder bokföringsprogram online växer explosionsartat. Det är inte längre lika självklart att köpa ett bokföringsprogram som du installerar på en dator. Vi kommer att bena ut fördelarna med att ha ett bokföringsprogram online.

Fördelar med webbaserad bokföring:

 • Säkrare bokföring
 • Senaste version som följer Skatteverket
 • Bokför var du vill och när du vill
 • Lätt att få hjälp av en redovisningskonsult
 • Mer flexibilitet

Säkrare bokföringMed ett webbaserat bokföringsprogram, slipper du tänka på att du måste förvara och säkerhetskopiera din bokföring. Detta sköts automatiskt av den som levererar ditt bokföringsprogram. Detta innebär att du aldrig behöver oroa dig för att din bokföring skall försvinna. Exempel kan vara en kraschad dator, virus på din dator eller av andra skäl.

 • Inga installationer
 • Du når din bokföring från alla datorer så länge du har tillgång till Internet
 • Inga uppdateringar krävs, detta sköts centralt
 • Inga säkerhetskopior behöver tas av användaren, även detta sköts centralt
 • Ingen risk att förlora viktig bokföring, går datorn sönder finns din bokföring alltid tillgänglig från en annan dator
 • Du kan få hjälp med din bokföring direkt över nätet

 

Senaste versioner som följer Skatteverket
Du slipper oroa dig för att inte ha nya och uppdaterade versioner när du bokför. Med ett webbaserat bokföringsprogram, uppdaterar sig detta automatiskt och du kan vara säker på att du bokför enligt skatteverkets senaste regler, skatteprogram och kontosättningar.

Nya versioner innebär ofta förbättringar, detta får du gratis med ett webbaserat program. Sker det förbättringar av ett program som du installerat på datorn, är det inte helt ovanligt att du måste köpa en uppgradering eller en helt ny version av programmet.

 

Bokför var du vill och när du vill
En annan fördel med att använda ett webbaserat bokföringsprogram, är att du kommer åt din bokföring var du än är så länge du har tillgång till internet. Med många bokföringsprogram kan du faktiskt bokföra från din mobil eller surfplatta!

 

Lätt att få hjälp av en redovisningskonsult
Tar du hjälp av en bokföringskonsult för vissa delar av din bokföring, kan ni båda lätt komma åt din bokföring om programmet är webbaserat. Finns det möjlighet till flera användare, kan du och flera andra användare vara inloggade på var sitt håll och gå igenom din bokföring. På detta vis är det också lätt för din redovisningskonsult att gå in i din bokföring och göra ändringar. Då behöver du inte vara närvarande (kanske krockar ditt och redovisningskonsultens schema).

 

Mer flexibilitet
Utöver de självklara fördelarna med bokföringsprogram på Internet – större säkerhet, inga programinstallationer, full mobilitet och så vidare – följer ett antal nya möjligheter som man inte tänker på lika ofta. Med bokföringsprogrammet online kan man även öka automatiken och slippa rutinmässig inmatning, på ett sätt som inte är möjligt med lokalt installerade program.

 

Fördelar med ett webbaserat bokföringsprogram

Enligt Trustpilot har SpeedLeder utan tvekan det bästa betyget när det gäller vilket bokföringsprogram som användaren tycker är bäst. 

Välj en leverantör som hjälper dig utan kostnad vid starten. Starthjälp, guidning och introduktion är viktigt så att det blir rätt från början. Med en trygg start kan du lita på att det blir korrekt när du sköter din löpande bokföring.

Funderar du på att byta bokföringsprogram?

Vår support hjälper dig med bytet så att du kommer igång på ett bra och säkert sätt.

[gravityform id="99" title="false" description="false" ajax="true"]
<div class='gf_browser_unknown gform_wrapper width:_wrapper 100%_wrapper gform_legacy_markup_wrapper' id='gform_wrapper_99' ><div id='gf_99' class='gform_anchor' tabindex='-1'></div><form method='post' enctype='multipart/form-data' target='gform_ajax_frame_99' id='gform_99' class='width: 100% gform_legacy_markup' action='/bokforingsprogram/#gf_99' novalidate> <div class='gform_body gform-body'><ul id='gform_fields_99' class='gform_fields top_label form_sublabel_below description_below'><li id="field_99_1" class="gfield gfield_contains_required field_sublabel_below field_description_below gfield_visibility_visible gform_email_wrapper" data-field-class="gform_email_wrapper"><label class='gfield_label' for='input_99_1' >E-post<span class="gfield_required"><span class="gfield_required gfield_required_asterisk">*</span></span></label><div class='ginput_container ginput_container_email'> <input name='input_1' id='input_99_1' type='email' value='' class='small' tabindex='1004' placeholder='Ange e-post' aria-required="true" aria-invalid="false" /> </div></li><li id="field_99_2" class="gfield gform_hidden field_sublabel_below field_description_below gfield_visibility_visible gform_hidden_wrapper" data-field-class="gform_hidden_wrapper"><div class='ginput_container ginput_container_text'><input name='input_2' id='input_99_2' type='hidden' class='gform_hidden' aria-invalid="false" value='CM-Nyhetsbrev-Driva_smaforetag' /></div></li><li id="field_99_3" class="gfield gform_hidden field_sublabel_below field_description_below gfield_visibility_visible gform_hidden_wrapper" data-field-class="gform_hidden_wrapper"><div class='ginput_container ginput_container_text'><input name='input_3' id='input_99_3' type='hidden' class='gform_hidden' aria-invalid="false" value='' /></div></li><li id="field_99_4" class="gfield gform_hidden field_sublabel_below field_description_below gfield_visibility_visible gform_hidden_wrapper" data-field-class="gform_hidden_wrapper"><div class='ginput_container ginput_container_text'><input name='input_4' id='input_99_4' type='hidden' class='gform_hidden' aria-invalid="false" value='https://www.speedledger.se/bokforingsprogram/' /></div></li><li id="field_99_5" class="gfield gfield_contains_required field_sublabel_below field_description_below gfield_visibility_visible gform_multirow gform_checkbox_wrapper" data-field-class="gform_multirow gform_checkbox_wrapper"><label class='gfield_label screen-reader-text gfield_label_before_complex' ><span class="gfield_required"><span class="gfield_required gfield_required_asterisk">*</span></span></label><div class='ginput_container ginput_container_checkbox'><ul class='gfield_checkbox' id='input_99_5'><li class='gchoice gchoice_99_5_1'> <input class='gfield-choice-input' name='input_5.1' type='checkbox' value='JA, jag samtycker till att SpeedLedger behandlar mina personuppgifter i syfte att identifiera mina intressen på sätt som beskrivs &lt;a href=&quot;https://www.speedledger.se/privacy/profiling/&quot; target=&quot;_blank&quot;&gt;här&lt;/a&gt; och jag är medveten om att mitt samtycke kan återkallas när som helst.' id='choice_99_5_1' tabindex='1005' /> <label for='choice_99_5_1' id='label_99_5_1'>JA, jag samtycker till att SpeedLedger behandlar mina <br>personuppgifter i syfte att identifiera mina intressen på <br>sätt som beskrivs <a href="https://www.speedledger.se/privacy/profiling/" target="_blank">här</a> och jag är medveten om att mitt <br>samtycke kan återkallas när som helst.</label> </li></ul></div></li><li id="field_99_6" class="gfield gfield_contains_required field_sublabel_below field_description_below gfield_visibility_visible gform_multirow gform_checkbox_wrapper" data-field-class="gform_multirow gform_checkbox_wrapper"><label class='gfield_label screen-reader-text gfield_label_before_complex' ><span class="gfield_required"><span class="gfield_required gfield_required_asterisk">*</span></span></label><div class='ginput_container ginput_container_checkbox'><ul class='gfield_checkbox' id='input_99_6'><li class='gchoice gchoice_99_6_1'> <input class='gfield-choice-input' name='input_6.1' type='checkbox' value='JA, jag vill att SpeedLedger skickar mig relevant information per e-post baserat på mina intresseområden på sätt som beskrivs &lt;a href=&quot;https://www.speedledger.se/privacy/marketing/&quot; target=&quot;_blank&quot;&gt;här&lt;/a&gt;. Jag är medveten om att jag, när som helst, kan avanmäla mig från sådana utskick genom att avregistrera mig direkt ifrån utskicken.' id='choice_99_6_1' tabindex='1006' /> <label for='choice_99_6_1' id='label_99_6_1'>JA, jag vill att SpeedLedger skickar mig relevant information <br>per e-post baserat på mina intresseområden på sätt som <br>beskrivs <a href="https://www.speedledger.se/privacy/marketing/" target="_blank">här</a>. Jag är medveten om att jag, när som helst, kan <br>avanmäla mig från sådana utskick genom att avregistrera mig <br>direkt ifrån utskicken.</label> </li></ul></div></li></ul></div> <div class='gform_footer top_label'> <input type='submit' id='gform_submit_button_99' class='gform_button button' value='Skicka' tabindex='1007' onclick='if(window["gf_submitting_99"]){return false;} if( !jQuery("#gform_99")[0].checkValidity || jQuery("#gform_99")[0].checkValidity()){window["gf_submitting_99"]=true;} ' onkeypress='if( event.keyCode == 13 ){ if(window["gf_submitting_99"]){return false;} if( !jQuery("#gform_99")[0].checkValidity || jQuery("#gform_99")[0].checkValidity()){window["gf_submitting_99"]=true;} jQuery("#gform_99").trigger("submit",[true]); }' /> <input type='hidden' name='gform_ajax' value='form_id=99&amp;title=&amp;description=&amp;tabindex=0' /> <input type='hidden' class='gform_hidden' name='is_submit_99' value='1' /> <input type='hidden' class='gform_hidden' name='gform_submit' value='99' /> <input type='hidden' class='gform_hidden' name='gform_unique_id' value='' /> <input type='hidden' class='gform_hidden' name='state_99' value='WyJbXSIsIjBlM2NkYTI3YmUzY2I5YTMyYjljOWNhYmFkMTljNGFhIl0=' /> <input type='hidden' class='gform_hidden' name='gform_target_page_number_99' id='gform_target_page_number_99' value='0' /> <input type='hidden' class='gform_hidden' name='gform_source_page_number_99' id='gform_source_page_number_99' value='1' /> <input type='hidden' name='gform_field_values' value='' /> </div> </form> </div> <iframe style='display:none;width:0px;height:0px;' src='about:blank' name='gform_ajax_frame_99' id='gform_ajax_frame_99' title='Denna iframe innehåller logiken som behövs för att hantera Gravity Forms med Ajax-stöd.'></iframe> <script type="text/javascript"> gform.initializeOnLoaded( function() {gformInitSpinner( 99, 'https://www.speedledger.se/wp-content/plugins/gravityforms/images/spinner.svg' );jQuery('#gform_ajax_frame_99').on('load',function(){var contents = jQuery(this).contents().find('*').html();var is_postback = contents.indexOf('GF_AJAX_POSTBACK') >= 0;if(!is_postback){return;}var form_content = jQuery(this).contents().find('#gform_wrapper_99');var is_confirmation = jQuery(this).contents().find('#gform_confirmation_wrapper_99').length > 0;var is_redirect = contents.indexOf('gformRedirect(){') >= 0;var is_form = form_content.length > 0 && ! is_redirect && ! is_confirmation;var mt = parseInt(jQuery('html').css('margin-top'), 10) + parseInt(jQuery('body').css('margin-top'), 10) + 100;if(is_form){jQuery('#gform_wrapper_99').html(form_content.html());if(form_content.hasClass('gform_validation_error')){jQuery('#gform_wrapper_99').addClass('gform_validation_error');} else {jQuery('#gform_wrapper_99').removeClass('gform_validation_error');}setTimeout( function() { /* delay the scroll by 50 milliseconds to fix a bug in chrome */ jQuery(document).scrollTop(jQuery('#gform_wrapper_99').offset().top - mt); }, 50 );if(window['gformInitDatepicker']) {gformInitDatepicker();}if(window['gformInitPriceFields']) {gformInitPriceFields();}var current_page = jQuery('#gform_source_page_number_99').val();gformInitSpinner( 99, 'https://www.speedledger.se/wp-content/plugins/gravityforms/images/spinner.svg' );jQuery(document).trigger('gform_page_loaded', [99, current_page]);window['gf_submitting_99'] = false;}else if(!is_redirect){var confirmation_content = jQuery(this).contents().find('.GF_AJAX_POSTBACK').html();if(!confirmation_content){confirmation_content = contents;}setTimeout(function(){jQuery('#gform_wrapper_99').replaceWith(confirmation_content);jQuery(document).scrollTop(jQuery('#gf_99').offset().top - mt);jQuery(document).trigger('gform_confirmation_loaded', [99]);window['gf_submitting_99'] = false;wp.a11y.speak(jQuery('#gform_confirmation_message_99').text());}, 50);}else{jQuery('#gform_99').append(contents);if(window['gformRedirect']) {gformRedirect();}}jQuery(document).trigger('gform_post_render', [99, current_page]);} );} ); </script>