Så enkelt att föreningen klarar sin ekonomi själv

Bokföringsprogram för förening

Få kontroll över föreningens ekonomi enkelt - samtidigt
som ni får tid till förenings verksamhet

(Ord. pris från 199:- /mån)
Exklusive moms
Bokföringsprogram

Enkel bokföring för förening

Kan du betala räkningarna kan du bokföra! Bokför direkt från föreningens bankkonto.

Med ett bokföringsprogram online kan alla i styrelsen ta del av rapporter och bokföring. Bokföringen stämmer alltid mot ert bankkonto och programmet ger färdiga förslag på hur transaktioner ska bokföras.

Genom att ­använda händelserna som redan finns på internetbanken slipper ni dubbelarbete och får mer tid över till annat!

Bästa bankkopplingen

Vårt bokföringsprogram har banken som utgångspunkt och du behöver inte lägga till någon extra banktjänst för detta. Det behöver du oftast göra med andra program. Hos oss behöver du bara klicka på överför bankkontohändelser – sen är det bara att godkänna bokföringsförslag.
Bankkoppling bokföringsprogram
Spela videoklipp

Ta kontroll över medlemsavgifterna

Enkel och smidig fakturering, där du kan gruppfakturera, e-posta medlemsavier och administrera medlemsavgifter. Har ni många fakturor kan du via OCR-nummer och funktionen Autoavprickning förenkla avstämningen av medlemsinbetalningar.

Full insyn för styrelsen - kostnadsfritt

Med Speedledger kan du ha valfritt antal användare utan extra kostnad. Dela ut behörighet till de som behöver i bokföringsprogrammet. Kassör, kansli, ordförande och övrig styrelse kan ha egna inlogg.

Enkel överlämning

Enkel överlämning vid byten av kassör och ansvariga i föreningen. Det är bara att själv skapa en ny användare, inget av redovisningen, bara kvittona, behöver sparas lokalt och lämnas över.

Ta enkelt fram rapporter

I programmet hittar du alla rapporter du behöver för din löpande bokföring. Du har alltid en tydlig och klar bild över föreningens ekonomi på grund av kopplingen till bankkontot vilket innebär att ni kan ta faktiska beslut och inte antaganden.
Din bokföring skapas från dina transaktioner på banken
Gratis rådgivning & support!

Som kassör i en förening kanske man inte är expert på bokföring. Men det gör inget!  Vår support hjälper dig att komma igång med programmet. Vi finns på chatt, mail och telefon om du skulle behöva hjälp som ditt trygghetsnät. Vi hörs!

Starthjälp ingår

Har ni bytt kassör? Eller vill ni komma igång? Då erbjuder vi en gratis starthjälp så att ni kan komma igång med programmet.