Om SpeedLedger e-bokföring

"Det ska vara roligt att vara småföretagare"

SpeedLedger erbjuder bokföringsprogram och faktureringsprogram till småföretagare och föreningarna i Sverige. Vi är den enda leverantören på marknaden som erbjuder automatisk bokföring kopplad till kundens bankkonto och internetbank. Enklare än så här blir det inte.

SpeedLedger är ett svenskt snabbväxande mjukvaruföretag som erbjuder molntjänster inom bokföring och fakturering. Våra kunder är framför allt småföretagare och föreningar. SpeedLedger är störst i Sverige på webbaserad bokföring och den enda leverantör som kan erbjuda automatisk bokföring kopplad till kundens bankkonto i internetbanken.

SpeedLedger grundades år 2000 och vi är idag cirka 75 medarbetare. Vårt huvudkontor ligger i Göteborg men vi har även kontor i både Stockholm och Piteå.

Vi har ett tätt samarbete med våra samarbetsbanker och tjänsten fungerar idag för: Danske Bank, Handelsbanken, Länsförsäkringar, Nordea, SEB, Sparbanken Syd, Sparbanken Öresund, Swedbank och Sparbankerna.

Vår affärsidé är att göra det enkelt och roligare att vara företagare genom att automatisera rutinarbete och ge våra kunder kontroll över sin administration och ekonomi. Vi tror på att småföretagare klarar av sin bokföring själva på ett korrekt och enkelt sätt, trots att de inte brinner för ekonomi och bokföring. Bokföringsarbetet håller på att förändras till att skötas mer automatiskt och med mindre papper. Vår vision är att vara ledande i denna förändring!

SpeedLedger är ett av Sveriges snabbast växande företag och har det senaste året erhållit utmärkelser för sin snabba tillväxt så som Gasellföretag (Dagens Industri), Deloitte TechnologyFast 50 (Sverige) och Deloitte Technology Fast 500 (EMEA).

Länk till logotyper