Om SpeedLedger e-bokföring

"Det ska vara roligt att vara småföretagare"

SpeedLedger är ett svenskt snabbväxande mjukvaruföretag som erbjuder  bokföringsprogram och faktureringsprogram  till Sveriges småföretagare och föreningar. Vi är den enda leverantören på marknaden som erbjuder molnbaserad och automatisk bokföring kopplad till kundens internetbank. Enklare än så här blir det inte.

SpeedLedger grundades år 2000 och består av cirka 40 medarbetare på vårt huvudkontor i Göteborg, sedan 2015 är vi en del av Visma.

Vi har ett tätt samarbete med våra samarbetsbanker och våra tjänster fungerar idag för: Danske Bank, Handelsbanken, Länsförsäkringar, Nordea, SEB, Sparbanken Syd, Swedbank och Sparbankerna.

Vår affärsidé är att göra det enklare och roligare att vara företagare genom att automatisera rutinarbetet och ge småföretagaren kontroll över sin administration och ekonomi. Vi tror på att småföretagaren klarar av sin bokföring själv på ett korrekt och enkelt sätt, trots att de inte brinner för ekonomi och bokföring. Bokföringsarbetet förändras till att skötas mer automatiskt och med mindre papper.

Vår vision är att vara ledande i denna förändring!

SpeedLedger är ett av Sveriges snabbast växande företag och har erhållit utmärkelser för sin snabba tillväxt så som Gasellföretag (Dagens Industri), Deloitte TechnologyFast 50 (Sverige) och Deloitte Technology Fast 500 (EMEA).

Länk till logotyper