Ett lättanvänt löneprogram

Löneprogram - Fixa firmans löner själv med MaxPA i molnet

MaxPA är ett lättanvänt löneprogram där du som företagare själv kan fixa lönerna till dina anställda. Lönen beräknas direkt då du rapporterar och du ser omedelbart avdrag för skatt mm. Du kan även låta dina anställda rapportera avvikelser, titta på sina lönespecifikationer eller administrera sina kontaktuppgifter.

MaxPa är ett alternativ för dig som vill sköta företagets löner på egen hand i ett lättanvänt program. Importera enkelt lönerna med hjälp av en SIE-fil. 

Checklista

Med hjälp av checklistan kan du som löneadministratör se vad som skall göras när, och om det är utfört. Här hittar du deklarationer och kontrolluppgifter till Skatteverket, lönespecifikationer (epost eller utskrift), utbetalningsfiler till banker, pensionsunderlag till FORA med mera. Bokföringsunderlagen förs enkelt över till SpeedLedger. 

Komplett och kompetent 

Lönesystemet MaxPA är utvecklat för småföretagare och föreningar. Programmet fokuserar på användarvänlighet och att det inte ska krävas lång erfarenhet och utbildning inom lön. Samtidigt är det ett komplett löneprogram som med fördel även kan användas av större företag. Semesterlagen, beräkning av karensdagar eller intermittent deltid är inga problem i MaxPA. Det rollbaserade behörighetssystemet kan styras per organisationsenhet så att t.ex. olika chefer eller administratörer kommer åt sin personal.

Se komplett funktionslista

 Reseräkningar

Reser du eller dina anställda i tjänsten? I MaxPA finns en reseräkningsmodul med stöd för uträkning av belopp på traktamenten. Har kan även utlägg och milersättning registreras. Kvitton och andra underlag kan fotas på telefon i samband med rapportering.

Support

Även om MaxPA är lätt att använda kan man ibland behöva hjälp. I våra priser ingår support via telefon, epost eller chat (Facebook). Om du är osäker på om MaxPA är rätt för dig, kan du prova programmet gratis första månaden.

Intresseanmälan

maxpa

I samarbete med SpeedLedger e-bokföring