Ett lättanvänt löneprogram

Löneprogram - Fixa firmans löner själv med MaxPA i molnet

Den första lönekörningen är gratis att prova MaxPA. 

  • 49 kr per lönespecifikation + 49 kr per månad och kund
  • Kontakta oss för offert om du har fler än 10 anställda
  • Ideella föreningar betalar endast 10 kr per lönespecifikation för arvodister

SpeedLedger i samarbete med

MaxPA är ett lättanvänt löneprogram där du som företagare själv kan fixa lönerna till dina anställda. Lönen beräknas direkt då du rapporterar och du ser omedelbart avdrag för skatt mm. MaxPa är ett alternativ för dig som vill sköta företagets löner på egen hand i ett lättanvänt program. Importera enkelt lönerna med hjälp av en SIE-fil. 

Checklistan

  • Med hjälp av checklistan kan du som löneadministratör se vad som skall göras när, och om det är utfört.
  • Här hittar du deklarationer och kontrolluppgifter till Skatteverket, lönespecifikationer (epost eller utskrift), utbetalningsfiler till banker, pensionsunderlag till FORA med mera.
  • Bokföringsunderlagen förs enkelt över till SpeedLedger.

Komplett och kompetent

Lönesystemet MaxPA är utvecklat för småföretagare och föreningar. Programmet fokuserar på användarvänlighet och att det inte ska krävas lång erfarenhet och utbildning inom lön. Samtidigt är det ett komplett löneprogram som med fördel även kan användas av större företag. Semesterlagen, beräkning av karensdagar eller intermittent deltid är inga problem i MaxPA.

Det rollbaserade behörighetssystemet kan styras per organisationsenhet så att t.ex. olika chefer eller administratörer kommer åt sin personal.

Pratbubblor-80

Support

Även om MaxPA är lätt att använda kan man ibland behöva hjälp. I våra priser ingår support via telefon, e-post eller chat (Facebook). Om du är osäker på om MaxPA är rätt för dig, kan du prova programmet gratis första månaden.

bullet_train

Reseräkningar

Reser du eller dina anställda i tjänsten? I MaxPA finns en reseräkningsmodul med stöd för uträkning av belopp på traktamenten. Har kan även utlägg och milersättning registreras. Kvitton och andra underlag kan fotas på telefon i samband med rapportering.

Skicka in din intresseanmälan
SpeedLedger i samarbete med