Faktureringsprogram enkelt och smidigt

Med vårt faktureringsprogram kan du lätt skapa fakturor, offerter och följesedlar. Sedan skickar du dem enkelt med e-post, direkt från programmet. Du får också tillgång till ett kund- och artikelregister, som gör det ännu lättare att skapa din faktura! 

(Faktureringsprogram ord. pris från 99:-/mån)

Click_finger
SKicka med ett klick

Fakturera via e-post

Med vår smidiga funktion för att skicka fakturan eller offerten via e-post kan du enkelt skicka iväg fakturan när du skapat den. Kundens e-post hämtas från ditt artikelregister, och du kan själv få en kopia för underlag.

Click_finger
E-faktura? INga problem!

Skicka e-faktura

Statliga myndigheter kräver numera att du skickar e-faktura. En sådan skickar du lätt från programmet! Allt du behöver är mottagarens PEPPOL-ID eller GLN-nummer. När du skickat fakturan kan du enkelt se dess status. 

world-site1
ROT & RUT? Utlandsfaktura?

Utökade fakturerings-behov

Använder du ROT och RUT i din verksamhet? Omvänd byggmoms? Kanske fakturerar du då och då till utlandet? I så fall finns det stöd även för den typen av fakturor i vårt faktureringsprogram. Du kan hitta en utökad lista över funktionerna lite längre ned.

world-site1
AUTOKONTERING GÖR DIG AUTOGLAD

Jobba smartare i din fakturering

Du kan välja att antingen använda vår fakturering som ett fristående faktureringsprogram eller som ett tillval till SpeedLedger e-bokföring. Använder du det som tillval till bokföringsprogrammet matchar du enkelt fakturan mot inbetalningen från din kund. Smidigt va?

Fakturor från en färdig mall

Var trygg i att all information kommer med på dina fakturor. Dina fakturor förses automatiskt med all info som en faktura ska innehålla utöver kund, artiklar och priser.

Obetalda fakturor

Med hjälp av inbetalningsprognosen kan du enkelt följa upp dina obetalda fakturor och du får full koll på vilka kunder som behöver bearbetas i krav- och påminnelsehanteringen.

Gruppfakturering gör det enkelt att fakturera medlemmar

Skickar du likadana fakturor till många personer vid samma datum? I så fall kan du utnyttja vår funktion för att skicka gruppfakturor. Passar även bra för föreningar som skickar ut medlemsavgifter!

Fakturering och bokföring på samma ställe

Se snabbt vilka fakturor som är betalda eller inte och matcha direkt mot dina inbetalningar från internetbanken. Superenkelt!

Övriga funktioner i faktureringsprogrammet

Skapa enkelt fakturor, skicka till din kund via e-post och bocka av inbetalningen direkt mot fakturan i e-bokföringen.
Från ditt artikelregister plockar du snabbt upp artiklar till dina fakturor. Skapa artiklarna i artikelregistret innan du börjar fakturera eller fyll i medan du fakturerar.
Lägg till konsulten, partnern eller styrelsemedlemmen utan extra kostnad. Ge dem behörighet till det de behöver.
Skapa eller importera ditt kundregister. Kunder skapas upp automatiskt under tiden du fakturerar. Har du ett kundregister sedan tidigare? I så fall kan du lätt importera det till programmet.

Tjänsten är en modern molntjänst och vi står för alla uppdateringar.

Skapa enkelt offerter och skicka till din kund via e-post eller papper. Du gör dessutom enkelt om offerten till en faktura, orderbekräftelse eller följesedel.
Skapa och skicka fakturor till utlandet. Välj om fakturan skall vara på svenska eller engelska, och vilken valuta den skall ha!
Är du företagare inom bygg- eller städbranschen och fakturerar med avdrag för husarbete? Automatiska funktioner för rot och rut gör det enkelt för dig att fakturera och bokföra. Programmet räknar ut avdrag och moms automatiskt och du får en rapport som du kan lämna in till Skatteverket.
Fakturerar du samma kund vid flera tillfällen kan du enkelt ange hur mycket kunden har kvar av sitt avdrag. Du kan också se vilka fakturor som är betalda eller obetalda i rapporten för husarbete.
Skapa och skicka avier till dina medlemmar och kunder. Bocka av inbetalningen direkt mot fakturan i e-bokföringen.

Med automatisk avprickning av fakturor matchas inbetalda fakturor automatiskt och du kan spara massor av tid genom att slippa hålla koll på vilka fakturor som betalats och inte betalats.

Du skapar fakturor precis som vanligt. Skillnaden med autoavprickning är att du lägger till ett OCR-nummer i programmet. OCR-numret skapas automatiskt när du aktiverat den funktionen i programmet.

När din kund betalar fakturan anger kunden OCR-numret som matchar inbetalningen mot korrekt faktura i bokföringsprogrammet. Alla matchade fakturor listas i en rapport inne i autokonteringen.

VÅra kunder älskar oss

Bästa bokföringsprogrammet enligt Trustpilot

Enligt Trustpilot har vi högsta betyget för bokföringsprogram som du kan köpa på marknaden. Enligt oberoende test på bästbokföringsprogram.se hamnar vi på en pallplats bland de tre bästa när de listat vilket bokföringsprogram som de tycker är bäst. Vi är väldigt stolta över att våra kunder är nöjda användare och tycker att vi är bästa bokföringsprogrammet. 

Detta är vi oerhört glada över, och vi hoppas att du vill vi hoppas att du vill vill testa vårt bokföringsprogram!

FAQ

Kan jag testa gratis?

Självklart! Du har alltid 45 dagar gratis testperiod. Du behöver inte ange några debiteringsuppgifter för att starta. Du anger din e-post för att skapa konto.

Ingår support & rådgivning?

Ja, både support och bokföringsrådgivning ingår. Du får hjälp med din löpande bokföring och du kan även boka en kostnadsfri starthjälp över telefon.

Har ni stöd för ROT & RUT?

Ja, detta går detta att ställa in när du skapar en faktura. Underlag till Skatteverket finns också i programmet.