Enkelt bokföringsprogram online

50% första året!

Enkelt bokföringsprogram - känn dig som ett proffs!
Automatisk bokföring - godkänn med ett klick!
Bokföringsrådgivning ingår om du behöver hjälp.

(från 219 109:- /mån se fullständig prislista här)
Exklusive moms
Bokföringsprogram
Autokontering
Spela videoklipp

Sköt ekonomin enkelt själv

Hjärtat av vårt bokföringsprogram är vår Autokontering. Här återspeglas händelserna från din bank. Allt du behöver göra är att godkänna förslag, så bokförs allt korrekt i bakgrunden och du får automatiska rapporter och bättre kontroll på din ekonomi. 

Kontering sker automatiskt!

Gratis rådgivning & support!

Vi hjälper dig komma igång med bokföring online. Vi finns på chat, mail och telefon om du skulle behöva hjälp som ditt trygghetsnät. Vi hörs!

Starthjälp ingår

Om du vill ha hjälp att komma igång bjuder vi på en gratis starthjälp där vi i ett telefonsamtal hjälper dig att komma igång.

Rådgivning ingår

Till skillnad från andra bokföringsprogram svarar vi på alla frågor om löpande bokföring. Vår support är experter på bokföring!

Support ingår

Självklart har vi även programsupport om du behöver hjälp med någon inställning eller ska byta bokföringsprogram.

Vill du veta mer?

Har du frågor eller funderingar innan du testar bokföring online? Fyll i intresseanmälan så kontaktar vi dig

Enkel bokföring

Slipp manuellt arbete! SpeedLedger är enda produkten i Sverige där dina händelser på bankkontot och Internetbanken skapar din bokföring online. Detta gör att du slipper många manuella steg och risken för fel. Supersmart!

Bästa bankkopplingen

Vårt bokföringsprogram har banken som utgångspunkt och du behöver inte lägga till någon extra banktjänst för detta. Det behöver du oftast göra med andra program. Hos oss behöver du bara klicka på överför bankkontohändelser – sen är det bara att godkänna bokföringsförslag.
Bankkoppling bokföringsprogram
Spela videoklipp

Snabbt & enkelt

Tack vare att vi utgår från din företagsbank slipper du massa manuellt arbete, såsom registrering av alla dina händelser och avstämning mot din bank. Det sker automatiskt i bokföringsprogrammet.

Tryggt & säkert

Din bokföring är alltid uppdaterad och du riskerar inte att missa något. Tjänsten fungerar med alla Sveriges stora banker, antingen med direkt inloggning från internetbanken eller via Mobilt bankID.
Din bokföring skapas från dina transaktioner på banken

14 dagar gratis -
Vad innebär det?

Som ny användare hos SpeedLedger får du testa alla våra produktdelar helt gratis i 14 dagar.

Du behöver inte uppge kort eller debiteringsuppgifter för att skapa ett konto.

Välj själv om du vill fortsätta eller inte efter 14 dagar (från 219:- /månad).

OBS! Gäller endast nya användare.

Allt du behöver i ett paket

Prova gratis

0 :- / 14 dagar
 • Bokföringsprogram
 • Faktureringsprogram
 • Unik Bankkoppling
 • Fritt antal användare
 • Bokföringsrådgivning & support

Byta bokföringsprogram?

Att byta bokföringsprogram kan verka krångligt, men egentligen är det ganska enkelt. I den här videon guidar Lina dig genom när du kan byta, vad som är viktigt att spara och hur du går tillväga.

Enkelt bokföringsprogram - det här ingår

Inga dolda kostnader! I vårt bokföringsprogram ingår alltsom du som småföretagare behöver för att klara dig själv. Det vi har som tillval är fakturering, enkel deklaration/NE-bilaga enkelt digitalt bokslut, lön mm.

Händelserna på ditt företagskonto förs automatiskt över till bokföringsprogrammet. Bocka av listan och bokföringen är klar.

Genom att koppla ihop dina företagskonton på internetbanken med din bokföring online gör att du slipper mata in händelser manuellt som i traditionella bokföringsprogram. Istället hämtas allt från din internetbanken och förs över till din bokföring. Du slipper manuell registrering och risken för fel minimeras. Enkel bokföring för nybörjare och letar efter ett bokföringsprogram.
I funktionen Autokontering kopplas din bokföring ihop med dina bankkonton och din internetbank. Det ger dig fördelar som inte finns i andra bokföringsprogram på marknaden.

Bokföringsprogrammet sköter debet och kredit åt dig, du väljer bara vart pengarna har gått eller var dom kommer ifrån. Det innebär att det blir smidigt och skapar enkel bokföring online.
Vi hjälper dagligen dig som företagare med det vi är bäst på, så att du kan lägga mer tid på det som du tycker är roligt. Utan extra kostnad hjälper vi dig när du har frågor & funderingar. Ingen fråga är för svår för oss! Det gäller oavsett om det är frågor om vårt bokföringsprogram eller bokföring generellt.
Momsrapporten skapas automatiskt medan du bokför i programmet. Det är bara för dig att plocka ut och skicka in till Skatteverket.
Rapporter skapas automatiskt i bakgrunden medan du bokför. Klicka in på rapporten för att se den, skriva ut eller exportera dina siffror till Excel.
Har du flera likadana händelser? Vårt bokföringsprogram minns vad du gjorde förra gången och ger dig färdiga förslag. Kontrollera om händelsen skall bokföras på samma sätt som sist, klicka på OK, klart!
Genom vår funktion insikter får du koll på hur det går i år jämfört med tidigare perioder. Ett enkelt sätt att kunna analysera din verksamhet!
Kategorisera intäkter och kostnader och ta ut separata resultatrapporter. Om du använder budgetfunktionen kan du budgetera per projekt, resultat- eller kostnadsställe.

*Finns bara med Standardlicens
Lägg till konsulten, partnern eller styrelsemedlemmen utan extra kostnad. Det här gör det enkelt att samarbeta och du kan kontrollera vem som får behörighet till vad i din fakturering och bokföring online.
Importera gammal bokföring från andra program vid start hos oss eller exportera ut din egen bokföring och skicka till din revisor eller redovisningskonsult.
Eftersom allting sker i molnet behöver du själv inte uppdatera något, utan det sker automatiskt. Det är bara att logga in och bokföra när du behöver det, bokföring online när det är som enklast.
Skapa och hantera din budget samt jämför med önskad period. Du som använder dig av kostnadsställen och resultatgrupper kan enkelt budgetera per projekt.
Bokför enkelt egna/privata utlägg. Funktionen används av dig som betalar saker privat som tillhör företaget. I en enskild firma blir ditt egna utlägg bokför som egen insättning och i ett aktiebolag som lån från aktieägare.
Här samlas alla dina verifikationer som skapas när du bokför i autokonteringen, skapar fakturor, gör egna utlägg eller gör manuella konteringar. Här kan du rätta händelser i din bokföring och se hur du har bokfört specifika händelser.
Skapas automatiskt medan du bokför och summerar samtliga bokföringskonton var för sig.
Huvudboken listar alla dina bokförda händelser och sorterar dem på bokföringskonton. Huvudboken används bland annat för att stämma av bankkontot mot din bokföring, något du i större utsträckning slipper i och med funktionen autokontering i SpeedLedger.

Priser för bokföringsprogram

Du testar alltid 14 dagar gratis innan köp

 • Årsvis
 • Kvartalsvis

Bokföringsprogram föreningar

219 :- /mån exkl.moms
Populärast!

Bokföringsprogram enskild firma

219 :- /mån exkl.moms

Bokföring passar alla bolagsformer

319 :- /mån exkl.moms

Bokföringsprogram föreningar

259 :- /mån exkl.moms
Populärast!

Bokföringsprogram enskild firma

259 :- /mån exkl.moms

Bokföring passar alla bolagsformer

359 :- /mån exkl.moms

Som ny användare hos SpeedLedger får du testa alla våra produktdelar helt gratis i 14 dagar. Du behöver inte uppge kort eller debiteringsuppgifter för att skapa ett testkonto. Efter 14 dagar väljer du själv om du vill fortsätta (från 219:- /mån) eller inte. Gäller endast nya användare.

Vi svarar på de vanligaste frågorna

Här hittar du svar eller förklaring på några av våra vanligaste frågor när du skall köpa bokföringsprogram.

Säkrare bokföringMed ett webbaserat bokföringsprogram, slipper du tänka på att du måste förvara och säkerhetskopiera din bokföring. Detta sköts automatiskt av den som levererar ditt bokföringsprogram. Detta innebär att du aldrig behöver oroa dig för att din bokföring skall försvinna. Exempel kan vara en kraschad dator, virus på din dator eller av andra skäl.

 • Inga installationer
 • Du når din online bokföring från alla datorer så länge du har tillgång till Internet
 • Inga uppdateringar krävs, detta sköts centralt
 • Inga säkerhetskopior behöver tas av användaren, även detta sköts centralt
 • Ingen risk att förlora viktig bokföring, går datorn sönder finns din bokföring alltid tillgänglig från en annan dator
 • Du kan få hjälp med din bokföring direkt över nätet

Senaste versioner som följer Skatteverket
Du slipper oroa dig för att inte ha nya och uppdaterade versioner när du bokför. Med ett bokföringsprogram online, uppdaterar sig detta automatiskt och du kan vara säker på att du bokför enligt skatteverkets senaste regler, skatteprogram och kontosättningar.

Nya versioner innebär ofta förbättringar. Detta får du gratis med ett bokföringsprogram online. Sker det förbättringar av ett program som du installerat på datorn, är det inte helt ovanligt att du måste köpa en uppgradering eller en helt ny version av programmet.

Bokför var du vill och när du vill
En annan fördel med att använda ett webbaserat bokföringsprogram, är att du kommer åt din bokföring var du än är så länge du har tillgång till internet. Med många bokföringsprogram kan du faktiskt bokföra från din mobil eller surfplatta!

Lätt att få hjälp av en redovisningskonsult
Tar du hjälp av en bokföringskonsult för vissa delar av din bokföring, kan ni båda lätt komma åt din bokföring om programmet är webbaserat. Finns det möjlighet till flera användare, kan du och flera andra användare vara inloggade på var sitt håll och gå igenom din bokföring. På detta vis är det också lätt för din redovisningskonsult att gå in i din bokföring och göra ändringar. Då behöver du inte vara närvarande (kanske krockar ditt och redovisningskonsultens schema).

Mer flexibilitet
Utöver de självklara fördelarna med bokföringsprogram på Internet – större säkerhet, inga programinstallationer, full mobilitet och så vidare – följer ett antal nya möjligheter som man inte tänker på lika ofta. Med bokföringsprogrammet online kan man även öka automatiken och slippa rutinmässig inmatning, på ett sätt som inte är möjligt med lokalt installerade program.

Fördelar med ett webbaserat bokföringsprogram

Enligt Trustpilot är SpeedLedger det bästa bokföringsprogrammet, och har utan tvekan det bästa betyget när det gäller vilket bokföringsprogram som användarna tycker är bäst.

För att du enkelt skall komma igång med programmet har vi skapat en sida som heter kom igång med din bokföring, där vi guidar dig i de olika stegen. Du kan även boka in en starthjälp hos supporten om du vill. SpeedLedger är också ett bokföringsprogram som är bra när det kommer till bokföring för nybörjare eftersom det är så enkelt.

Att byta till SpeedLedger är enkelt. På vår sida byta bokföringsprogram har vi samlat all information du behöver för att byta till vår tjänst.

Du kan betala antingen via autogiro eller via faktura som du får från oss. Du hittar dina fakturor under mina sidor i programmet.
Vi är engagerade i säkerheten för dina data och tillhandahåller flera lager av skydd för din personliga och finansiella information. Du kan läsa mer om detta i våra villkor & information.

Tänk på detta när du skall välja bokföringsprogram

 • Kan man spara bokföringen i 7 år? 
 • Finns stöd för SIE-filer – Så att du kan exportera din bokföring?
 • Skapas Momsrapport, Balans- och Resultatrapport per automatik?
 • Ingår bokföringssupport och/eller rådgivning?
 • Finns det begränsningar i antal användare, verifikationer eller annat?
 • Vilka behov har du? Behöver du endast ett bokföringsprogram och/eller ett faktureringsprogram?Välj en leverantör som hjälper dig utan kostnad vid starten. Starthjälp, guidning och introduktion är viktigt så att det blir rätt från början. Med en trygg start kan du lita på att det blir korrekt när du sköter din löpande bokföring. Och detta ingår såklart med vårt bokföringsprogram!
Sveriges nöjdaste kunder

Bästa bokföringsprogrammet

Enligt Trustpilot har vi högsta betyget för bokföringsprogram som du kan köpa på marknaden (bäst i branschen helt enkelt). Enligt oberoende test på bästbokföringsprogram.se hamnar vi på en pallplats bland de tre bästa när de listat vilket bokföringsprogram som de tycker är bäst. Vi är väldigt stolta över att våra kunder är nöjda användare och tycker att vi är bäst bokföringsprogram. 

Detta är vi oerhört glada över, bästa bokföringsprogrammet för enskild firma, aktiebolag eller förening – testa du också!
Bästa bokföringsprogrammet
Redo att prova?

Det är snabbt, gratis och väldigt enkelt!

Intresseformulär

Fyll i formuläret så ringer vi upp dig och ger dig all den informationen du behöver.

Jag vill få mer information
 • När du - som representant för ett företag eller motsvarande - anger dina uppgifter ovan kommer Speedledger även att använda dessa uppgifter för att skicka ut information och nyheter som vi tror kan vara av intresse för dig. Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick via en länk i våra utskick eller genom att kontakta oss.

  Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy