Kundberättelser

Vi är alltid nyfikna på vad våra kunder tycker om oss och varför de väljer att använda vårt program

XP angelholm SpeedLedger

Gunnar – från analog till digital

Gunnar har drivit företag i snart 40 år med olika inriktning. Allt från kanotuthyrning till företag som sysslar med marknadsföring. 

“Jag kommer väl ihåg hur komplicerat och tråkigt det var med bokföring innan internet och framförallt SpeedLedger”. 

Funkar utmärkt för både företag och förening

Idag driver Gunnar även föreningen XP Ängelholm, vars mål är att skapa en mötesplats för unga som gillar digital underhållning, till exempel e-sport eller musik. Föreningen är relativt nystartad och när det var dags att välja ett bokföringsprogram tvekade inte Gunnar en sekund: 

“Eftersom jag har följt och bokfört i SpeedLedger sedan det startade, år 2000, har jag kunnat följa med i deras utveckling. Det har bara blivit enklare, säkrare och snabbare”. 

Han menar också att det inte bara blivit enklare för honom med bokföringen, utan att det också går snabbare att sköta sin bokföring. 

“Tack vare SpeedLedger hinner jag med att sköta bokföringen i mina tre egna bolag och dessutom sköta ett ideellt uppdrag som kassör för XP ängelholm”. 

Snabbt och enkelt för alla

Just tidsåtgången och enkelheten är något som både egenföretagare och även kassörer i föreningar uppskattar med SpeedLedger. Eftersom egenföretagare ofta har ont om tid och kanske inte alltid bokför så ofta är det alltså bra att ha tillgång till ett enkelt system där det också går fort att bokföra. En av fördelarna med SpeedLedger är att autokonteringen kommer ihåg hur du har bokfört tidigare och sedan kommer med smarta förslag, men också att du slipper tänka på debet och kredit. 

“Jag hoppas att alla som tar på sig ett uppdrag som kassör i en förening upptäcker hur enkelt och kul arbetet blir med hjälp av SpeedLedger” säger Gunnar. Eller som vi brukar säga – så enkelt att du klarar dig själv. 

Testa vårt bokföringsprogram!

Prova tjänsten med vårt testföretag

  • Välj din bank i listan
  • När du - som representant för ett företag eller motsvarande - anger dina uppgifter ovan kommer Speedledger även att använda dessa uppgifter för att skicka ut information och nyheter som vi tror kan vara av intresse för dig. Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick via en länk i våra utskick eller genom att kontakta oss.

    Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy