Kundberättelser

Vi är alltid nyfikna på vad våra kunder tycker om oss och varför de väljer att använda vårt program

Mats Haraldsson – mjölkbonden som blev early adopter

Mats Haraldsson är lantbrukaren och mjölkbonden som började använda SpeedLedger e-bokföring redan 2008 – och inte har bytt sen dess.

Med SpeedLedger kan jag kontera direkt mot bankkontot

Mats lyfter fram en av de stora fördelarna med programmet att det är så enkelt: “ Det bästa med Speedledger E-bokföring är att det går snabbt att kontera direkt mot bankkontot, det är enkelt att gå tillbaka till huvudboken och se vilket konto man har bokfört mot och när man bokförde. Det ger mig också mer tid över till att ta hand om mina 80-85 kor.”

Förut var jag tvungen att föra min kassa själv

Vi passade också på att fråga Mats om hur han gick tillväga innan han började med SpeedLedger e-bokföring: “För många år sedan så var jag tvungen att föra en kassarapport som jag sedan gick med till min revisor som sedan skulle stansa in allt. Det kostade mig både tid men också mycket pengar eftersom allt behövde göras manuellt. Nu behöver jag bara hjälp av min bokförare när jag skall göra momsrapporter eller bokslut/deklaration”. Som många andra har Mats insett att men kan kombinera att bokföra själv med att ta hjälp av en bokföringskonsult när det kommer till stora puckar som man inte vill skall bli fel: “På så sätt sparar jag pengar och får samtidigt bra blick för hur det går för mitt företag. SpeedLedger har verkligen gett mig en inblick i hur det går för företaget”.

Snabbt, enkelt och smidigt

Mats beskriver SpeedLedger som “Snabbt, enkelt och smidigt”, och fortsätter: “Bokföring är ju inte det roligaste men ack så viktig, så det måste vara enkelt och gå fort om det ska bli av. Jag skulle rekommendera SpeedLedger e-bokföring till alla som vill att bokföringen ska bli lite roligare och mer effektiv”.

Testa vårt bokföringsprogram!

Prova tjänsten med vårt testföretag

  • Välj din bank i listan
  • När du - som representant för ett företag eller motsvarande - anger dina uppgifter ovan kommer Speedledger även att använda dessa uppgifter för att skicka ut information och nyheter som vi tror kan vara av intresse för dig. Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick via en länk i våra utskick eller genom att kontakta oss.

    Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy