Kundberättelser

Vi är alltid nyfikna på vad våra kunder tycker om oss och varför de väljer att använda vårt program

Lena Läckberg kundberättelser SpeedLedger

Lena Läckberg – Sveriges vassaste bokföringssupport

   

Lena bytte textilbranschen mot ESG-consulting

Lena Läckberg Ivarson har länge drivit eget företag. Under många år drev Lena ett agent/tradingföretag med produktion av kläder för för svenska textilföretag i Kina. Men sedan några år tillbaka har hon bytt inriktning, och jobbar numera som ESG-konsult, där hon hjälper företag att komma igång med ESG-arbetet: “Målet med mitt arbete är att hjälpa företag att dels komma igång med sitt ESG-arbete, men framförallt skapa processer inom det samma.”

ESG innebär Environmental, Social och Governance, och är riktvärden för företag som inte är monetära. “Kort sagt innebär det att hjälpa företag med deras hållbarhetstänk, och att få dem att komma igång med det”. 

   

“SpeedLedger är superlätt att använda”

“Jag är verkligen ingen bokförare. Jag lämnade länge bort min bokföring till en konsult som skötte allt, men SpeedLedger har gett mig möjligheten att kunna bokföra själv. SpeedLedger är verkligen superlätt att använda. Numera använder jag bara konsulten när jag skall göra bokslut och årsredovisning. Eftersom programmet kommer ihåg vad jag bokfört tidigare blir det väldigt lätt för mig att sköta ekonomin i SpeedLedger. Det innebär att jag inte behöver lägga så mycket energi på bokföring, utan att jag istället kan vara ute hos mina kunder och göra det jag är bra på!” Säger Lena. 

   

Supporten är fantastisk

När vi frågar Lena om varför hon skulle rekommendera SpeedLedger till en företagar-vän är svaret glasklart: “Supporten är helt fantastisk. Jag får hjälp när jag bokför och när jag behöver det. Det är supersmidigt att kunna använda sig av chatten och ställa sin fråga när jag sitter och bokför och stöter på patrull. De är trevliga, och skulle det vara så att frågan jag ställer är klurig går det jättebra att maila in mina underlag och sen får jag tillbaka ett bokföringsförslag som jag kan följa”.

   

Testa vårt bokföringsprogram!

Prova tjänsten med vårt testföretag

  • Välj din bank i listan
  • När du - som representant för ett företag eller motsvarande - anger dina uppgifter ovan kommer Speedledger även att använda dessa uppgifter för att skicka ut information och nyheter som vi tror kan vara av intresse för dig. Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick via en länk i våra utskick eller genom att kontakta oss.

    Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy