Kundberättelser

Vi är alltid nyfikna på vad våra kunder tycker om oss och varför de väljer att använda vårt program

Simon Hallström – Jag sparar tid med SpeedLedger

Med vår bankkoppling hämtar vi dina bankkontohändelser – som blir grunden till din bokföring. Slipp manuell stansning, debet & kredit och missa inget i din bokföring.

Vilka är fördelarna med SpeedLedger e-bokföring? Vi frågade skidskytten och egenföretagaren Simon Hallström om vad han tycker är bäst med programmet.Simon är förutom skidskytt på elitnivå även egenföretagare inom träning och hälsa. 

”Förutom skidåkningen driver jag ett eget företag inom träning och hälsa.”

Simon Hallström

Vi erbjuder bland annat skidkurser till de som vill utveckla sin teknik, träningsläger och coachning. Dessutom håller vi också i löpargrupper och även företagsträning. Eftersom jag själv är aktiv på elitnivå är längdskidåkning ett av våra fokusområden, men jag vi är bra på hälsa och träning överlag. Jag driver också sajten minprestation.se där du kan få träningstips av elitidrottare.

Simon Hallström

”Det i kombination med att det är så lätt att hitta information gör att jag själv kan sköta min bokföring.”

Simon Hallström

Vad är det du gillar med SpeedLedger?

Framförallt gillar jag att man kan hitta så mycket information både i hjälpcentret och på hemsidan. Det underlättar verkligen. Jag gillar också att man kan använda SpeedLedgers app för att koppla ihop underlag och verifikat. På så sätt kan jag samla allt på ett och samma ställe. Utöver det är det ett väldigt lätt bokföringsprogram. Det i kombination med att det är så lätt att hitta information gör att jag själv kan sköta min bokföring. Dessutom gillar jag supporten. Framförallt fick jag bra hjälp igång när jag skulle börja bokföra, men man kan dessutom ställa frågor till dem under tiden jag sitter och bokför.

”Enkelheten i programmet och direktkopplingen till banken gör att jag själv slipper tänka på dels debet och kredit…”

Simon Hallström

Skulle du rekommendera SpeedLedger till en företagar-vän?

Absolut! Enkelheten i programmet och direktkopplingen till banken gör att jag själv slipper tänka på dels debet och kredit, men jag slipper också fundera på om jag missat att bokföra något. Det gör att min bokföring stämmer och blir bra, och att jag sparar tid och kan fokusera på mitt företag och min skidåkning. En bra tjänst helt enkelt!

Testa vårt bokföringsprogram!

Prova tjänsten med vårt testföretag

  • Välj din bank i listan