Kundberättelser

Vi är alltid nyfikna på vad våra kunder tycker om oss och varför de väljer att använda vårt program

Henrik Fredriksson – Jag är stolt över att klara mig själv

Järv äventyr – kompisarna som tog sitt intresse till företagande

Järv Äventyr är företaget där två träningsintresserade kompisar tog sitt intresse från att bara vara en hobby till en verksamhet. Idén dök upp när Henrik Fredriksson började fundera kring hur man skulle kunna få hela familjer, kompisgäng och motionärer att röra på sig på ett roligt sätt: “Jag har jobbat med events och skapat olika lopp för terränglöpning i många år. Oftast är det de mest vältränade och dedikerade idrottarna som ställer upp i tävlingar och jag har länge funderat på hur man skulle kunna sänka tröskeln till ett aktivt friluftsliv för vanliga motionärer, kompisgäng, familjer och kanske även till företag.”

Järv Äventyr

Inspirationen kom förutom från event som Henrik tidigare medverkat i även från populära TV-serier såsom Wild kids, Mästarnas mästare och Sveriges starkaste familj. “Jag och min kollega och vän satte oss ned och funderade kring hur vi skulle kunna översätta idrott och rörelse, men även äventyr till något som alla kan delta i”. Resultatet blev Järv Äventyr: ett äventyrs- och tävlingskoncept där glada familjer, kompisgänget och vanliga motionärer på ett lättsamt sätt kan tävla mot varandra. “Vårt koncept har blivit väldigt populärt och idag finns vi på fem destinationer i Sverige och även Trysil i Norge. Det känns fantastiskt att många fler nu kan få uppleva det oslagbara lyckoruset att klara något tillsammans med sina kompisar eller sin familj”.

”Så för mig är det bästa med SpeedLedger att det är så otroligt enkelt, att det går fort och att jag kan känna mig trygg och att det blir rätt”

Henrik Fredriksson

   

Men så var det ju det här med bokföring…

Henrik poängterar som så många andra att det finns många fördelar  med SpeedLedger: “Jag är verkligen ingen ekonom. Så för mig är det bästa med SpeedLedger att det är så otroligt enkelt, att det går fort och att jag kan känna mig trygg och att det blir rätt”. 

Framförallt är Henrik mest nöjd med kopplingen till banken: “Det bästa är att alla mina banktransaktioner importeras automatiskt. Jag behöver inte stansa in något och kommer inte glömma något. Det sparar ju massor av tid och oro. Sen är förslagen som kommer upp till autokonteringen superenkelt och bara att klicka OK och momsen reggas på nåt sätt i bakgrunden, så allt blir korrekt. Jag använder även den extra lönemodulen, eftersom vi har en anställd och det funkar också väldigt enkelt. Snart ska jag göra årsredovisningen klar också, och tänkte nog testa er lösning för det också. Smidigare kan det inte bli!”

   

“Jag trodde bokföring skulle vara krångligare”

Till en början tänkte Järv Äventyr att de skulle lämna sin bokföring till en konsult. Men de insåg också att det dels kan vara dyrt, men också att de själva inte lika enkelt kan följa upp hur det går för företaget: “Jag vill ju ha lite koll på hur det går för oss, gärna löpande. Och där har SpeedLedger underlättat massor. I och med att allting finns online spelar det ingen roll vart jag är, utan kan kolla på våra siffror, bokföra eller fakturera vart jag än är. Jag känner mig stolt över att jag kan klara det här själv med hjälp av SpeedLedger!”.

Henrik Fredriksson

Jag skulle absolut rekommendera SpeedLedger till mina företagar-kompisar. Det är så enkelt och smidigt, jag sparar tid men har fortfarande koll på ekonomin. Dessutom sparar vi nog in en bra slant i och med att vi inte behöver lämna bort vår bokföring till en dyr konsult. 

   

Testa vårt bokföringsprogram!

Prova tjänsten med vårt testföretag