Är du Nystartad? 50% på automatisk bokföring!

Årshjul för företagare

Fyll i din e-postadress och få ett årshjul i PDF med alla händelser som händer under ditt företagsår.

Gratis PDF - ladda ner

Det är mycket att tänka på som företagare, här hjälper SpeedLedger dig med datum när momsen, skatten, deklarationen mm. ska lämnas in till Skatteverket under året. Med årshjulet får du enkelt och överskådligt kontroll. Dessutom tipsar vi om kunskapsartiklar du kan behöva under året. Ladda ner och spara eller skriv ut.

  • Uppdelat i 12 månader: Du ser enkelt och överskådligt vad det är du behöver göra och kanske läsa på lite mer för varje månad.
  • Användarvänligt: Färgerna delar upp de olika månaderna, så det visuellt blir enklare och roligare att följa vårt årshjul.
  • Bra att veta under året: Vi har även skapat en artikel-sida där du själv kan läsa mer om vad som händer under året och vill lära dig mer.

  Ange din e-mail för att ladda ner ditt årshjul:
  • När du - som representant för ett företag eller motsvarande - anger dina uppgifter ovan kommer Speedledger även att använda dessa uppgifter för att skicka ut information och nyheter som vi tror kan vara av intresse för dig. Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick via en länk i våra utskick eller genom att kontakta oss.

   Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy
  Bokföring som skapas utifrån din bank
  Enkel bokföring, klara dig själv!

  Vad är ett årshjul?

  Vi vet att det kan vara svårt att ha koll på allting som företagare. Förutom att ditt företag ska gå runt skall du också kunna ha tid för annat och dessutom ha koll på allt viktigt som händer när det kommer till inlämningar och rapportering till olika myndigheter. Därför har vi skapat ett årshjul för företagare som du kan ladda ner och följa!

  Hur kan jag använda SpeedLedgers årshjul?

  Vårt årshjul är tänkt som en guide för alla företagare för att se vad som händer under året. Med i årshjulet finns alla datum och inlämningar som är viktiga. Skriv ut den och sätt upp vid skrivbordet eller spara till din dator så kommer du hitta det du behöver enkelt och smidigt. 

  På sida två i årshjulet har vi dessutom tagit fram massvis med bra information kring saker vi tycker är värda att ha koll på varje månad. 

  Vad finns med i vårt årshjul?

  I vårt årshjul för företagare hittar du alla datum en företagare kan behöva. Varje månad ser du när momsen skall in, när eventuellt bokslut skall lämnas in och andra händelser som kan vara bra att veta.