Mallar & guider till dig som precis startat eget

Gratis PDF & guider - ladda ner

Fyll i din e-postadress och ta del av våra mest populära PDF:er och guider:

  • När du - som representant för ett företag eller motsvarande - anger dina uppgifter ovan kommer Speedledger även att använda dessa uppgifter för att skicka ut information och nyheter som vi tror kan vara av intresse för dig. Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick via en länk i våra utskick eller genom att kontakta oss.


    Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy
Det är mycket att tänka på när du skall starta företag. Vi vill gärna ge dig lite bra guider och PDF:er som du kan ta med dig på din resa. Självklart är det gratis att ladda ner. Här bjuder vi på några guider:

Första året som nystartad

Vi går igenom hur ett år kan se ut som nystartad och vad du kan behöva tänka på. Du får också lästips och mer information om de olika delarna.

Digital affärsplan

Med vår smarta digitala affärsplan guidas du genom de olika stegen för att skapa en affärsplan, helt digitalt!

Årshjulet

Med årshjulet får du en enkel och överskådlig kontroll på när momsen, skatten, deklarationen mm skall lämnas in. Årshjulet innefattar också lästips som hör året till.

Bokföring i praktiken

Det kan ju vara lite svårt att greppa vad bokföring är och hur du rent praktiskt skall gå tillväga. Därför har vi skapat en kurs som heter Bokföring i praktiken där vi visar hur bokföring fungerar - rent praktiskt.

Bokföring som skapas utifrån din bank
Enkel bokföring, klara dig själv!

Vad är ett årshjul?

Vi vet att det kan vara svårt att ha koll på allting som företagare. Förutom att ditt företag ska gå runt skall du också kunna ha tid för annat och dessutom ha koll på allt viktigt som händer när det kommer till inlämningar och rapportering till olika myndigheter. Därför har vi skapat ett årshjul för företagare som du kan ladda ner och följa!

Hur kan jag använda SpeedLedgers årshjul?

Vårt årshjul är tänkt som en guide för alla företagare för att se vad som händer under året. Med i årshjulet finns alla datum och inlämningar som är viktiga. Skriv ut den och sätt upp vid skrivbordet eller spara till din dator så kommer du hitta det du behöver enkelt och smidigt. 

På sida två i årshjulet har vi dessutom tagit fram massvis med bra information kring saker vi tycker är värda att ha koll på varje månad. 

Vad finns med i vårt årshjul?

I vårt årshjul för företagare hittar du alla datum en företagare kan behöva. Varje månad ser du när momsen skall in, när eventuellt bokslut skall lämnas in och andra händelser som kan vara bra att veta. 

Intresseformulär

Fyll i formuläret så ringer vi upp dig och ger dig all den informationen du behöver.

Jag vill få mer information