Är du nystartad?

Fixa din ekonomi
enkelt själv!

Enkelt Bokförings- och faktureringsprogram där rådgivning ingår.
Våra kunder känner sig som proffs! Nystartade får 50% rabatt.
(Därefter pris från 219 109:- /mån)
Exklusive moms

Bokföring för nybörjare

Enkelt - godkänn med ett klick

Vi utgår från händelserna på din bank - du behöver bara godkänna färdiga förslag för att bokföra.
Bokför till 50% rabatt första året för:
109:- /mån
Exklusive moms

(Ord. pris från 219:-/mån)

Med Speedledger e-bokföring slipper du flera steg jämfört med traditionell bokföring. Till exempel slipper du manuellt arbete, tänka på debet & kredit och avstämning mot bank. Du får automatiskt fram moms- balans & resultatrapporter. Bokföring fast enkelt!
Läs mer om vårt bokföringsprogram

Allt du behöver i ett paket

Prova gratis

0 :- / 30 dagar
  • Bokföringsprogram
  • Faktureringsprogram
  • Unik Bankkoppling
  • Fritt antal användare
  • Bokföringsrådgivning & support

50% rabatt första året

Vi förstår att bokföring kanske inte är det som gjorde att du startade företag. Därför vill vi se till att du kan känna dig trygg och att du enkelt och snabbt kan klara dig själv. Skulle du behöva hjälp finns alltid vår bokföringssupport via chat, epost och telefon.
Du med nystartat företag får 50% rabatt första året och du testar alltid 30 dagar gratis innan köpbeslut.

För att aktivera erbjudandet behöver du skapa ditt konto via denna kampanjsida samt välja årsdebitering efter provperioden. Du ska dessutom ha startat eget företag någon gång de senaste 12 månaderna. Om du inte uppfyller villkoret kommer du att faktureras enligt ordinarie pris. Efter 12 månader gäller ordinarie pris. Du testar alltid 30 dagar gratis. 

Kom igång enkelt!

Det är superenkelt att komma igång. Välj själv om du vill följa vår digitala steg-för-steg-guide eller om du vill boka en gratis genomgång på telefon. Vår support och bokföringsrådgivning ingår alltid utan extra kostnad.

Starthjälp per telefon

Vi guidar dig igenom starten och hjälper dig med inställningar som gäller för din verksamhet.

Bokförings & faktureringsfrågor

Har du frågor kring din löpande bokföring eller fakturering hjälper vår bokföringsrådgivning dig gärna.

Support utan kostnad

Utöver bokföringsrådgivning ingår självklart även support för programmet och dess funktion.

Har du frågor?

Fyll i intresseanmälan så kontaktar vi dig

Vi hjälper tusental nystartade företag

Vi har Sveriges nöjdaste kunder enligt Trustpilot. Gör som 30 000 andra och känn dig stolt över att klara din ekonomi på egen hand.

Det här ingår alltid

Inga dolda kostnader. Allt ingår i vårt fakturerings- och bokföringsprogram för nybörjare som du med nystartat företag behöver.

Direktuppdatering från banken - inget manuellt

Händelserna på ditt företagskonto förs automatiskt över till bokföringsprogrammet. Bocka av listan och bokföringen är klar.

Färdiga förslag. Godkänn med ett klick!

Bokföringsprogrammet sköter debet och kredit åt dig. Du väljer bara vart pengarna har gått eller var dom kommer ifrån.

Gratis bokföringsrådgivning ingår om det behövs

Vi är mer än bara en programsupport. Vår kunniga bokföringsrådgivning svarar på dina frågor om löpande bokföring och fakturering.

Automatiska rapporter

Moms-, balans- och resultatrapport skapas automatiskt medan du bokför i programmet. Det är bara för dig att plocka ut och skicka in till Skatteverket.

Fakturering för dina behov

Gruppfakturering, ROT och RUT, omvänd byggmoms - inga konstigheter. Vår fakturering fyller de behov du kan tänkas behöva. Dessutom kan du matcha dem mot dina inbetalningar! Läs mer om vår fakturering.

E-faktura

Hos oss kan du också skicka e-faktura direkt eller skicka fakturan som PDF till din kund - direkt från programmet.

Aktuellt för dig som nystartad

Här hittar du aktuellt för dig som småföretagare i vår blogg. Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev Driva småföretag och får smarta tips en gång i månaden.

Det ska en årsredovisning innehålla

Det ska en årsredovisning innehålla

En årsredovisning är kort och gott en sammanställning av vad som skett i företaget under året, och det är bara du som har ett aktiebolag […]

Fyra rädslor som (nästan) alla nya företagare har

Fyra rädslor som (nästan) alla nya företagare har

Många små- eller egenföretagare tror ofta att skatteverket till exempel är ute efter att sätta dit dig som företagare, att du hamnar i fängelse för […]

Det ska en årsredovisning innehålla

Det ska en årsredovisning innehålla

En årsredovisning är kort och gott en sammanställning av vad som skett i företaget under året, och det är bara du som har ett aktiebolag […]

Prenumerera på Driva småföretag

Smarta tips och idéer varje månad till dig som driver eget

Pris under kampanj

Endast

Fakturering

109 54:- /mån
Exklusive moms
Endast

Bokföring

från 219 109:- /mån*
Exklusive moms
Kombinera

Bokföring + fakturering

från 298 149:- /mån*
Exklusive moms
Redo att prova?
Skapa konto på
5 minuter!

Intresseformulär

Fyll i formuläret så ringer vi upp dig och ger dig all den informationen du behöver.

Jag vill få mer information
  • När du - som representant för ett företag eller motsvarande - anger dina uppgifter ovan kommer Speedledger även att använda dessa uppgifter för att skicka ut information och nyheter som vi tror kan vara av intresse för dig. Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick via en länk i våra utskick eller genom att kontakta oss.

    Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy

Inga dolda kostnader

Det här ingår i vårt bokföringsprogram

Balansrapporten visar dina tillgångar, skulder och eget kapital. Rapporten skapas automatiskt i bakgrunden medan du bokför. Klicka in på rapporten för att se den, skriva ut eller exportera dina siffror till Excel.

Skapa och hantera din budget samt jämför med önskad period. Du som använder dig av kostnadsställen och resultatgrupper kan enkelt budgetera per projekt.

Resultatrapporten visar dina intäkter och kostnader. Rapporten skapas automatiskt i bakgrunden medan du bokför. Klicka in på rapporten för att se den, skriva ut eller exportera dina siffror till Excel.

Kategorisera intäkter och kostnader och ta ut separata resultatrapporter. Om du använder budgetfunktionen kan du budgetera per projekt, resultat- eller kostnadsställe.

*Finns bara med Standardlicens

Bokför enkelt egna/privata utlägg. Funktionen används av dig som betalar saker privat som tillhör företaget. I en enskild firma blir ditt egna utlägg bokför som egen insättning och i ett aktiebolag som lån från aktieägare.

Huvudboken listar alla dina bokförda händelser och sorterar dem på bokföringskonton. Huvudboken används bland annat för att stämma av bankkontot mot din bokföring, något du i större utsträckning slipper i och med funktionen autokontering i SpeedLedger.

Importera gammal bokföring från andra program eller exportera ut din egen bokföring och skicka till din revisor eller redovisningskonsult.

Saldolistan skapas automatiskt i bakgrunden medan du bokför och summerar samtliga bokföringskonton var för sig.

Eftersom allting sker i molnet behöver du själv inte uppdatera något, utan det sker automatiskt. Det är bara att logga in och bokföra när du behöver det. 

Här samlas alla dina verifikationer som skapas när du bokför i autokonteringen, skapar fakturor, gör egna utlägg eller gör manuella konteringar. Här kan du rätta händelser i din bokföring och se hur du har bokfört specifika händelser.

Det här ingår i vårt faktureringsprogram

Skapa enkelt fakturor, skicka till din kund via e-post och bocka av inbetalningen direkt mot fakturan i e-bokföringen.
Från ditt artikelregister plockar du snabbt upp artiklar till dina fakturor. Skapa artiklarna i artikelregistret innan du börjar fakturera eller fyll i medan du fakturerar.

Behöver du skicka e-faktura enligt PEPPOL-formatet får du möjlighet till detta via vårt faktureringsprogram (3 kr/e-faktura).

Lägg till konsulten, partnern eller styrelsemedlemmen utan extra kostnad. Ge dem behörighet till det de behöver.
Skapa eller importera ditt kundregister. Kunder skapas upp automatiskt under tiden du fakturerar. Har du ett kundregister sedan tidigare? I så fall kan du lätt importera det till programmet.

Tjänsten är en modern molntjänst och vi står för alla uppdateringar.

Var trygg i att all information kommer med på dina fakturor. Dina fakturor förses automatiskt med all info som en faktura ska innehålla utöver kund, artiklar och priser.

Skickar du likadana fakturor till många personer vid samma datum? I så fall kan du utnyttja vår funktion för att skicka gruppfakturor. Passar även bra för föreningar som skickar ut medlemsavgifter!

Skapa enkelt offerter och skicka till din kund via e-post eller papper. Du gör dessutom enkelt om offerten till en faktura, orderbekräftelse eller följesedel.
Skapa och skicka fakturor till utlandet. Välj om fakturan skall vara på svenska eller engelska, och vilken valuta den skall ha!
Är du företagare inom bygg- eller städbranschen och fakturerar med avdrag för husarbete? Automatiska funktioner för rot och rut gör det enkelt för dig att fakturera och bokföra. Programmet räknar ut avdrag och moms automatiskt och du får en rapport som du kan lämna in till Skatteverket.
Fakturerar du samma kund vid flera tillfällen kan du enkelt ange hur mycket kunden har kvar av sitt avdrag. Du kan också se vilka fakturor som är betalda eller obetalda i rapporten för husarbete.
Skapa och skicka avier till dina medlemmar och kunder. Bocka av inbetalningen direkt mot fakturan i e-bokföringen.

Med automatisk avprickning av fakturor matchas inbetalda fakturor automatiskt och du kan spara massor av tid genom att slippa hålla koll på vilka fakturor som betalats och inte betalats.

Du skapar fakturor precis som vanligt. Skillnaden med autoavprickning är att du lägger till ett OCR-nummer i programmet. OCR-numret skapas automatiskt när du aktiverat den funktionen i programmet.

När din kund betalar fakturan anger kunden OCR-numret som matchar inbetalningen mot korrekt faktura i bokföringsprogrammet. Alla matchade fakturor listas i en rapport inne i autokonteringen.

Med hjälp av inbetalningsprognosen kan du enkelt följa upp dina obetalda fakturor och du får full koll på vilka kunder som behöver bearbetas i krav- och påminnelsehanteringen.

Se snabbt vilka fakturor som är betalda eller inte och matcha direkt mot dina inbetalningar från internetbanken. Superenkelt!