Om SpeedLedger

Vi erbjuder bokföringsprogram och faktureringsprogram till småföretagarna och föreningarna i Sverige. Vi är den enda leverantören på marknaden som erbjuder automatisk bokföring kopplad till kundens bankkonto och internetbank.

SpeedLedger är ett svenskt snabbväxande mjukvaruföretag som erbjuder molntjänster inom bokföring och fakturering. Våra kunder är framför allt småföretagare och föreningar. SpeedLedger är störst i Sverige på webbaserad bokföring och den enda leverantör som kan erbjuda automatisk bokföring kopplad till kundens bankkonto i internetbanken.

SpeedLedger grundades år 2000 och vi är idag cirka 75 medarbetare. Vårt huvudkontor ligger i Göteborg men vi har även kontor i både Stockholm och Piteå.

Vi har ett tätt samarbete med våra samarbetsbanker och tjänsten fungerar idag för: Danske Bank, Handelsbanken, Landshypotek, Länsförsäkringar, Nordea, SEB, Sparbanken Syd, Sparbanken Öresund, Swedbank och Sparbankerna.

Vår affärsidé är att göra det enklare och roligare att vara företagare genom att automatisera rutinarbetet och få kontroll över ekonomibiten. Vi tror på att småföretagare skall klara av sin bokföring på ett korrekt och enkelt sätt, trots att det inte är ekonomi och bokföring som de kanske brinner för. Bokföringsarbetet håller på och förändras till att skötas mer automatiskt och med mindre papper. Vår vision är att vara ledande i denna förändring.

SpeedLedger är ett av Sveriges snabbast växande företag och har det senaste året erhållit utmärkelser för sin snabba tillväxt så som Gasellföretag (Dagens Industri), Deloitte TechnologyFast 50 (Sverige) och Deloitte Technology Fast 500 (EMEA).
Länk till logotyper

SpeedLedger e-bokföring stöds av följande banker:

SpeedLedger e-bokföring stöds av följande banker:

SpeedLedger e-bokföring stöds av följande banker: