Bokföring, fakturering, bokslut och deklaration till fast pris

SpeedLedger Plus

Bokför själv den löpande bokföringen under året och få sedan bokslut, deklaration, årsredovisning, rådgivning och avstämning.

Priset är 499 kr/månad för enskilda firmor och 799 kr/månad för aktiebolag. 

Priser exklusive moms

Anmäl intresseSå här funkar det

Så här funkar det

 

 

Anmäl intresse

Eller läs frågor och svar

Intresseanmälan SpeedLedger Plus

Kriterier

För att du ska kunna ta del av SpeedLedger Plus behöver du uppfylla kriterierna nedan. 

Bolagsform

 • Enskild firma
 • Aktiebolag

Omsättning

 • Max tre miljoner 

Antal händelser per år

 • Enskild firma: max 500 händelser per år
 • Aktiebolag: max 1 000 händelser per år

Lagervärde

 • Enskild firma: mindre än 5 000 kr
 • Aktiebolag: mindre än 10 000 kr

Anställda

 • Enskild firma: inga anställda
 • Aktiebolag: max två anställda

Intresseanmälan

Uppfyllde du kriterierna? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt. 

 • Format: YYYY-MM-DD
 • Format: YYYY-MM-DD

Det här ingår

Bokföring

Sköt din löpande bokföring själv med SpeedLedger e-bokföring. Fakturering, autoavpricking och e-dagsavslut ingår.

Avstämning

Avstämning två gånger per år av din löpande bokföring. Vi kollar att allt ser bra ut samt tipsar och justerar vid behov. 

Bokslut, årsredovisning & deklaration

I SpeedLedger Plus ingår bokslut, deklaration (ingår endast för AB), årsredovisning samt rådgivning. 

Bokföringsrådgivning

Vår bokföringsrådgivning hjälper dig med dina frågor avseende löpande bokföring. Ställ din bokföringsfråga direkt till våra experter. 

Frågor & svar

Vad är ett bokslut?

När året är slut behöver årets bokföring sammanställas för att ge en rättvisande bild över hur det gått för företaget. Detta kallas bokslut. Ditt bokslut blir ett underlag för beslut om hur du skall ta ditt företag vidare. Det mynnar också ut i rapporter som måste skickas in till berörda myndigheter, till exempel Skatteverket.

Varför ta hjälp med bokslut?

Framför allt är det en trygghet att någon hjälper dig att kontrollera att du har gjort rätt innan det går iväg till myndigheterna. Du får också råd och hjälp med att tolka och förhålla dig till de avdrags- och skatteregler som gäller för närvarande. Råd som i slutändan kan göra att du tjänar pengar.

Vad är unikt med SpeedLedger Plus?

Automatisk matchning mellan underlag som du laddar upp och det du bokför i SpeedLedger e-bokföring gör att vi kan förenkla hanteringen kring bokslut. Redovisningskonsulten får komplett material digitalt, som vi stämt av, vilket gör att bokslutet går snabbare och blir billigare. Du som företagare kan vara säker på att allt blir klart i tid till ett fast pris.

 

Hur vet jag när jag ska göra vad?

Vi ger dig en checklista på det som du behöver göra och när du behöver göra det.

Hur funkar SpeedLedger Plus?

Vi stämmer av din bokföring två gånger per räkenskapsår  för att hjälpa dig om något blivit fel. Första avstämningen sker när du ansluter dig till tjänsten eller i mitten av räkenskapsåret. Andra avstämningen sker några veckor efter räkenskapsårets sista dag.

Du laddar upp underlag för alla dina verifikationer med hjälp av vår app eller via din e-bokföring. Det går snabbt, även om du behöver ladda upp underlag för redan bokförda månader. Du matchar underlagen mot rätt verifikation.

Efter andra avstämningen tilldelas du en konsult. Konsulten stämmer av året och gör bokslutsverifikationer. Konsulten gör därefter årsredovisning/-bokslut och lämnar in till Skatteverket och Bolagsverket.

Hur vet jag vad jag ska ta ut i lön?

Om du inte vet exakt vad du kommer att ha för resultat kan det ibland vara lite svårt att veta exakt vad du ska ta ut i lön. Verktyget Lönekalkylatorn hjälper dig att göra en uppskattning på hur mycket du kan ta ut i lön och fortfarande ha kvar pengar till skatt i slutet av året.

Inga papper, går det?

Så länge du sparar dina originalpapper i fyra år går det fint! Du fotar in dina underlag enkelt med vår app eller laddar upp underlagen inne i bokföringen. Vi matchar underlag mot rätt händelse och när det är dags för bokslut får din konsult tillgång. De dokument som produceras vid bokslut får du digitalt.

Vem kommer göra mitt bokslut?

SpeedLedger samarbetar med hundratals redovisningskonsulter i hela landet. Vi kommer att tilldela dig en redovisningskonsult från vårt nätverk som känner till och kan ditt bokföringsprogram. Tilldelningen sker cirka en månad efter räkenskapsårets sista dag.

Kan jag ringa och prata med min konsult?

Rådgivning och avstämning kring bokslutet ingår självklart. Kontaktuppgifter till din konsult kommer du få i samband med att du tilldelas en konsult. Önskar du rådgivning som går utanför bokslutet kan du avtala om det med din konsult separat.

Kontakta oss

Vid frågor eller funderingar - kontakta oss på telefonnummer
031-780 06 00 eller gå till kontaktsidan