Nätverket för redovisningskonsulter och gillar e-bokföring

eKRAFT by SpeedLedger

Här kan du som är certifierad eKRAFTare ta del av den senaste informationen gällande eKRAFT utbildningar, informationsträffar, checklistor inför en starthjälp och mycket annat. Behöver du ett testbolag eller undrar hur man går till väga för att bli återförsäljare? Kanske avrapportera en starthjälp? Här hittar du information om allt som avser eKRAFT.

Återrapportera starthjälpSe mer

Återrapportera starthjälp på plats

När du har genomfört en starthjälp på plats återrapporterar du till oss. Det är för att vi ska veta hur många kunder du hjälper igång och för att underlätta framtida support för kunden.

Återrapportera

Gå vidareutbildningen

För att vara en del av eKRAFTnätverket behöver du kontinuerligt hålla dig uppdaterad. Som medlem behöver du minst en gång per år delta på en så kallad vidareutbildning.

Anmäl dig till vidareutbildning

Skapa ett testföretag

Skapa gratis testföretag. Som eKRAFTare kan du skapa ett testföretag där du kan prova e-bokföringen och alla funktioner så länge du vill.

Skapa ett testföretag

Kunder och provision

När du kopplar på ett årsabonnemang på en ny kund får du provision. Provisionen varierar beroende på vilken nivå du tillhör. Nivåerna heter Cloud, Sky eller Star.

Se nivåerna

Gör digitala bokslut

Kunden sköter själv den löpande bokföringen, vi sköter avstämning av underlaget och du som redovisningskonsult får ett komplett avstämt material i digital form att göra bokslut på.

Läs mer om SpeedLedger Plus

LinkedIngruppen

Hitta information om vad som händer hos oss på SpeedLedger,utbyt erfarenheter med andra eKRAFTare och få tips och trix som gör användandet av e-bokföringen ännu lättare.

Välkommen till gruppen

Återrapportering av starthjälp på plats

Därför behöver du återrapportera

När du har genomfört en starthjälp på plats återrapporterar du till oss. Det är för att vi ska veta hur många kunder du hjälper igång och för att underlätta framtida support för kunden. Ser vi vem som har hjälpt kunden igång så är det lättare för oss att bolla tillbaka till dig med svårare case som vi inte kan hjälpa till med.

 

För mer information, kontakta oss på ekraft@speedledger.se.

 

  • Fyll i enligt formatet: 123456-7891

Vidareutbildning eKRAFT

Utbildare: Pauline Andersson

För att vara en del av vårt eKRAFT nätverk behöver du kontinuerligt hålla dig uppdaterad i programmet. Som medlem i nätverket behöver du minst en gång per år delta på en så kallad vidareutbildning för eKRAFT.

Kursinnehåll

  • Information gällande nya moduler
  • Kommande nyheter
  • Rutiner och upplägg i nätverket

Vidareutbildningen är något som du som är eKRAFTare behöver delta på för att bibehållla dina kunskaper i SpeedLedger e-bokföring. Vi är angelägna om att starthjälperna håller hög kvalité och vi vill att samtliga eKRAFTare har samma förutsättningar för att genomföra sina starthjälper.

Utbildningens syfte och mål

Utbildningens syfte är att eKRAFTaren ska bibehålla kunskaperna i SpeedLedger e-bokföring och på sätt säkerställa att samtliga starthjälper håller en hög kvalité.

Tid

1 timme via  telefon- och webb.

Lämpliga förkunskaper

Certifierad eKRAFTare

Hjälp och support

Frågor eller funderingar? Kontakta vår support på telefonnummer 031-780 06 90.

Överföring av bankinformation

Överföringsinstruktioner för respektive bank som SpeedLedger e-bokföring stödjer.

Till instruktionerna

Kom igång med SpeedLedger

Här hittar du instruktioner för att komma igång med programmet. 

Till instruktionerna

Aktuellt i programmet och systemstatus

Här lägger vi upp nyheter, uppdateringar, systemstatus och annat aktuellt.

Läs mer