TRYGGT OCH SÄKERT

Bokföringsprogram som småföretagare litar på

Vi är alltid nyfikna på vad våra kunder tycker om oss och varför de väljer att använda vårt program. Läs nedan tre inspirerande kundberättelser.

Pernilla Blixt

Jonas Svengård

Simon Hallström

Lena Läckberg

Slipp debet & kredit

Hjärtat av vårt bokföringsprogram är vår Autokontering. Här hittar du alla händelser som har skett eller kommer ske på banken.

Bild: Mathies Ekelund Erlandsen
"Med SpeedLedger behöver jag inte oroa mig för att missa några kontohändelser eftersom allting överförs från banken in till min autokontering. Jag får också en tydlig överblick över mitt företag genom de enkla rapporterna jag får ut när jag bokför."

Spara tid med E-bokföring som Simon

Med vår bankkoppling hämtar vi dina bankkontohändelser - som blir grunden till din bokföring. Ingår alltid i programmet! 

"Enkelheten i programmet och direktkopplingen till banken gör att jag själv slipper tänka på dels debet och kredit, men jag slipper också fundera på om jag missat att bokföra något."
“Jag är verkligen ingen ekonom. Så för mig är det bästa med SpeedLedger att det är så otroligt enkelt, att det går fort och att jag kan känna mig trygg och att det blir rätt”

Sveriges vassaste bokföringssupport

Vi tar hand om dig via chatt, mail och telefon. Support och bokföringsrådgivning ingår i priset för tjänsten och är mycket uppskattat av våra kunder.

“Supporten är helt fantastisk. Jag får hjälp när jag bokför och när jag behöver det. Det är supersmidigt att kunna använda sig av chatten och ställa sin fråga när jag sitter och bokför och stöter på patrull.”

Den vanligaste anledningen till att småföretagare inte vågar satsa är att man är rädd för att misslyckas med bokföring och ekonomi*. På den biten vill vi hjälpa till, både för privatpersoner, organisationer och föreningar.

Genom att spara tid på krånglig bokföring får man tid över till annat. Det värdesätter vi på SpeedLedger.

“ Vi ville skapa en användarupplevelse som är enkel för alla.
Klick, klick, klar!
Det räcker så!”

Hungrig på mer kunskap?

Testa att hitta bland våra förinspelade webinarer i kunskapsportal!

Inspelade Webbkurser & webinar

Här har vi samlat tidigare kurser & webinars som du kan titta på i efterhand, när det passar dig.

Vi på SpeedLedger bjuder på Gratis Guider

Vill du ha mer hjälp i bokföringsdjungeln? Kolla in våra guider. Som är helt gratis!

Våra supernöjda kunder talar för oss

Enligt Trustpilot har vi högsta betyget för bokföringsprogram som du kan köpa på marknaden. Enligt oberoende test på bästbokföringsprogram.se hamnar vi på en pallplats bland de tre bästa. 

Vill du också testa Speedledger i molnet? Registreringen tar mindre än 5 minuter!

Få 50% rabatt på första året