Om bokföring för småföretagare

  •  

Testa vårt bokföringsprogram!

Dela denna artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Kunskapsportalen  >  Bokföring > Om bokföring för småföretagare

Hur mycket måste du kunna egentligen?

Att bli egen företagare är ett steg i sig och du kommer blir många erfarenheter rikare på vägen. Det är ganska enkelt att bara tänka på hur du ska sköta och bli framgångsrik i din verksamhet  men en viktig del i att bli företagare är att du nu måste bokföra. Du måste sköta din bokföring och se till att den är korrekt gjord. Vissa kan tycka att det är svårt medan andra har koll på allt om bokföring.

Men vad är det då du egentligen behöver känna till? Måste du kunna så mycket om bokföring? Både jag och nej.
Du måste veta vad som förväntas av dig och vilka uppgifter du skall lämna in och du måste även se till att den blir gjord.

Det finns flera sätt du kan sköta din bokföring på. Bland annat kan du kan göra det själv med ett bokföringsprogram, ta hjälp av en konsult, eller en mix dem emellan.

Vi vill kunna ge dig den information du kan tänkas behöva för att du ska ha en lustfylld känsla av att vilja starta eget företag eller nyss gjort. Vi har samlat information om allt ifrån allmänt om bokföring, hur du ska starta eget, bokföringsprogram och även hur du startar en ideell förening mm. Du kan även titta på nystartad.se och läsa mer om egenföretagande och få tips och verktyg. 

Lycka till!

Dela denna artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Utskrift

Andra har också läst

Testa 14 dagar gratis!