Livet på SpeedLedger

Affärerna i Nordstan har inte öppnat än, men det sjuder redan av liv och rörelse i köpcentret när en dag på SpeedLedger börjar. På vägen upp till kontoret på fjärde våningen avtar sorlet och ersätts av en fridfull tystnad. Du kliver in genom dörren, hälsar på kollegorna och tar sedan tag i dagens uppgifter. Att jobba på SpeedLedger är att jobba med många ideér och få begränsningar. Att samlas på lunchen för ett träningspass eller att ses på verandan på fikarasten för att diskutera nya infallsvinklar med kollegorna är en självklarhet.

På SpeedLedger värderar vi enkelhet, ansvar, glädje, mod och lite galenskap / initiativkraft. Vi sätter kunden i fokus och lägger ingen onödig tid på processer, regler och procedurer. Vi är nyfikna och vill ligga i framkant i allt vi gör.

Vår vision är tydlig - revolutionera sättet småföretagare ser på sin administration. Vårt mål är att ge småföretagare bättre förutsättningar att helhjärtat fokusera på det som de brinner för och är bra på: att sälja och utveckla sin produkt, utan att lägga onödig tid på bokföring och fakturering.