Vi inleder ett nytt samarbete med Zervant, ett företag med molnlösningar inom fakturering och bokföring. Zervant kommer från årsskiftet avveckla sin bokföringstjänst och framåt satsa helhjärtat på faktureringstjänsten. Samarbetet innebär att Zervants kunder enkelt kan gå över till att sköta sin bokföring i SpeedLedger e-bokföring.

Här kan du som Zervantkund påbörja bytet till SpeedLedger!

Här kan läsa mer om Zervant och skapa ett gratis faktureringskonto.

I och med övergången till SpeedLedger kommer Zervants kunder kunna ta del av SpeedLedgers automatiska förslag samt unika bankkoppling. Något som var en stor anledning till att Zervant valde SpeedLedger som alternativ.

Mattis Hansson, Zervants VD och grundare, beskriver partnerskapet:

“Vårt partnerskap med SpeedLedger kommer att erbjuda Zervants användare i Sverige en mycket bra bokföringslösning. Eftersom vi lägger vår kraft på att utveckla en produktportfölj centrerad kring fakturering vill vi genom detta partnerskap säkerställa att våra kunder får en fortsatt och ännu bättre bokföringsupplevelse i framtiden”.

 

SpeedLedgers VD Magnus Nilselid tillägger:

“Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med Zervant och vi är övertygade om att Zervants kunder kommer att få en enastående kundupplevelse med kombinationen av Zervants faktureringsprogram och SpeedLedgers automatiska bokföringstjänst”.

[gravityform id="99" title="false" description="false" ajax="true"]