Idag firar vi internationella kvinnodagen! Grattis till alla! Internationella kvinnodagen firas officiellt sedan 1977 på initiativ från FN. Det är en dag som alla andra, men med fokus på jämställdhet och lika rättigheter för män och kvinnor. Något som är viktigt under hela året.

Under 2016 pratade vi med flera olika kvinnliga företagare:

Ida pratade kreativitet

I mars förra året skrev vår egen supportagent och deltidsegenföretagare Ida om hur kreativitet är ditt främsta vapen som egenföretagare och hur du skapar din egen kreativitet.

 

Lena Grundberg gästbloggade om kundreferenser

I april gästbloggade en kund till oss, Lena Grundberg som driver kundreferensbyrån Grundlig. Lena pratade om hur otroligt viktigt det är att ha med kundens röst och låta kunden berätta om sina upplevelser kring en produkt och hur det kan öka förtroendet.

 

Karin Lidbeck berättade hur hon håller koll på sina papper

I maj pratade vi med Karin Lidbeck som driver eget som frisör. Karin berättade om livet som egen och hur hon ser till att ha alla papper på plats. Samma månad skrev Marie Johansson om egenföretagares rädslor kring bokföring och stora läskiga Skatteverket.

 

Siri, Linnea, Annika och Anneli bidrar med sin kunskap

Under hela året bidrar våra medarbetare, till exempel vår Customer Success Manager Siri, Linnea från Customer Success och resten av vårt Customer Successteam med sin kunskap, engagemang och idéer till programmet, hemsidan, bloggen och hjälpcentret. Sist men inte minst har vi våra webbkursguruer Anneli och Annika som kör webbkurser om bokföring i praktiken, moms och vinstmarginalbeskattning.

 

Vill du gästblogga?

Välkommen att kontakta oss på marketing@speedledger.se.

 

 

[gravityform id="99" title="false" description="false" ajax="true"]