iPad till att visa e-bokföring

Villkor för iPad

Grattis, ert kontor har fått en iPad som skall användas som arbetsredskap för att visa och sälja e-bokföring.

Vi köpt in iPadar som vi laddat bla med e-bokföringsfilmen - ett perfekt verktyg att ha på bankkontoret och visa kunder e-bokföring på individuella kundmöten mellan kundträffarna. iPaden är kostnadsfri för kontoret.

Vad gäller för iPaden?

iPaden är klar att användas direkt. Den behöver inte kopplas in på bankens nätverk. Kontoret väljer själv om man vill använda iPaden till att visa andra banktjänster: Viktigt är att inte radera informationen som SpeedLedger har lagt i på iPaden utan kompletera med information som kontoret vill lägga till.

SpeedLedger kan komma att uppdatera informationen som finns på iPaden och då SpeedLedger tillhandahåller material för uppdatering och kontoret sköter uppdateringen.

Ipaden skall finnas tillgänlig för de som arbetar med e-bokföring på kontoret och är inte en personlig premie.

Hur använder jag iPaden?

Allt material så som powerpoint, filmer, 10 fördelar mm ligger som bilder i iPad. Se till att du väljer "bilder" och sedan "album". Då ser du enkelt vad det är du har för val, klicka på det som du vill visa.

För att byta bild så för du fingret över skärmen i sidled. För att gå tillbaka till startsidan för album finns en knapp uppe i vänstra hörnet. För att använda internet behöver du använda ett lokalt nätverk.

Läs gärna mer på Apples hemsida om funktionerna

Hur gör jag för att lägga till nytt material?

För att lägga till nytt material behöver du använda iTunes (gratis att ladda ner) och synkronisera bilder. Det material som du vill uppdatera iPaden med behöver du först konvertera till bild-format och lägga i en separat mapp.

Om du synkroniserar din iPad mot endast nytt material förlorar du all information som SpeedLedger har lagt in, detta är inte att rekomendera.

För att lägga till material:
  1. Ladda ner filerna (mappen) som SpeedLedger har lagt in på iPaden, dessa finns på följande länk. Har du inte acces till mappen, maila till swedbank@speedledger.se så löser vi det.
  2. Lägg in nytt material i separat mapp tillsammans med SpeedLedgers material
  3. Gå till iTunes, välj bilder
  4. Markera enligt bild nedan
ipad_1

Tryck på utför/synkronisera, kommer följande bild upp välj "ersätt bilder"

        ipad_2

Låt iPaden vara ifred tills den är färdig synkroniserad. Nya bilder finns nu på plats i album.

Swedbank_Samarbete_Arial_WP